Mezun durumu ve Ygs
-
Mezun durumu ve Ygs
merhaba arkadaşlar ben ygsy'ye kayıt yaptırdım ocak başında o zaman mezun olmadığım için kayıt belgesine okuyorum yazdırdım ocak sonu sınavlarında mezun oldum şu anda lise bitmiş durumda anlayacağanız benim merak ettiğim kayıt olurken okuyorum diye kayıt oldum şu anda mezunum ve bu ilerde bir soruna yol açar mı herhangi bir yere başvurmam gerekir mi mezun oldum diye ?
-
- Uzman
Re: Mezun durumu ve Ygs
zannetmiyorum sorun olacağını ygs ye başvuruken bize verilen o seçenklerin amacı lise 1 2 ve 3. sınıfalrın öss ye girmelerini engellemek için yani bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum kafana okadar takma otur ygs ye çalış bence
2012-ÖSYS’ye başvurma sırasında mezun durumda olmayan ancak, başvurduktan sonra 2012 Haziran ayı öncesinde mezun olan adaylar kılavuzun sonundaki 2012-ÖSYS Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneğini dolduracaklar, bu dilekçeye diploma veya öğrenim belgelerinin onaylı bir örneğini ekleyecekler ve bu evrakı en geç 8 Haziran 2012 tarihine kadar ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığına ulaştıracaklardır.
Arkadaşım ayrıntıyı 2012 ösys kılavuzu sf 26 da bulabilirsin!...
Arkadaşım ayrıntıyı 2012 ösys kılavuzu sf 26 da bulabilirsin!...
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!
peki hazirandan sonra bitirirsek ne olacak?
anyhill yazdı:peki hazirandan sonra bitirirsek ne olacak?
Birşey olmaz, Temmuz sınavıyla mezun olursan mesela, sonuçların açıklanmasını beklerken, çoktan ÖSYM tercihleri yapılmış, hatta yerleştirmeler tamamlanmış oluyor. dolayısıyla, artık son sınıf okuyorum, mezunum gibi konuların değişmesi işi çoktan geçmiş oluyor, gerekte kalmıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkr ederim ...
-
Diploma hala gelmedi ne zaman gelir bilen var mı ?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Nisan sonu deniyordu. İşte bu sıralarda ya da Mayısta gelmesi lazım artık.masterop.xxx yazdı:Diploma hala gelmedi ne zaman gelir bilen var mı ?
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.