emrahk yazdı:Ayşegül, 9. sınıf öğrencisiyim yazmışsın. Dolayısıyla "zorunlu dersler" kısmına bakarsan anlarsın ki birçok ortak dersin mevcuttur. olayısıyla sakın seçmeli ders seçme. Zorunlu derslerini öğrenci girişinden aç ve en düşük dönemli olanlardan 30 kredilik dersi yaz bir yere ve ders seçimini sadece onları seçerek tamamla. Alanlı okuyorsan, yine zorunlu dersler kısmında yanında "alan" yazan dersleri 15 kredilik, diğer 15 krediliği de 1ortak1 yazanlardan seç. Eğer kafan karıştıysa, buraya zorunlu dersler kısmında bulunan tüm derslerini kopyala biz yardımcı olalım...
bizim için sistem ortak yani 9.sınıf zorunlu dersleri bizim adımıza seçmiş sadece 3 tane seçmeli ders yazmış ortak ders kredisi eksik olduğu için seçmelilerden 2 dersde seçimi bana bırakmışlar sağolsunlar yoksa benimde niyetim ortak derslerden yanı olacaktı.emrahk yazdı:Ayşegül, 9. sınıf öğrencisiyim yazmışsın. Dolayısıyla "zorunlu dersler" kısmına bakarsan anlarsın ki birçok ortak dersin mevcuttur. olayısıyla sakın seçmeli ders seçme. Zorunlu derslerini öğrenci girişinden aç ve en düşük dönemli olanlardan 30 kredilik dersi yaz bir yere ve ders seçimini sadece onları seçerek tamamla. Alanlı okuyorsan, yine zorunlu dersler kısmında yanında "alan" yazan dersleri 15 kredilik, diğer 15 krediliği de 1ortak1 yazanlardan seç. Eğer kafan karıştıysa, buraya zorunlu dersler kısmında bulunan tüm derslerini kopyala biz yardımcı olalım
angel, emrahk nın "sakın seçmeli ders seçmeyin" sözünü yanlış anlamayın. Büyük ihtimalle emrahk şunu kastetmiştir. Ben yazayım yanlışım olursa arkadaş zaten düzeltecektir.AngeL yazdı:emrahk yazdı:Ayşegül, 9. sınıf öğrencisiyim yazmışsın. Dolayısıyla "zorunlu dersler" kısmına bakarsan anlarsın ki birçok ortak dersin mevcuttur. olayısıyla sakın seçmeli ders seçme. Zorunlu derslerini öğrenci girişinden aç ve en düşük dönemli olanlardan 30 kredilik dersi yaz bir yere ve ders seçimini sadece onları seçerek tamamla. Alanlı okuyorsan, yine zorunlu dersler kısmında yanında "alan" yazan dersleri 15 kredilik, diğer 15 krediliği de 1ortak1 yazanlardan seç. Eğer kafan karıştıysa, buraya zorunlu dersler kısmında bulunan tüm derslerini kopyala biz yardımcı olalım...
Dersler bu dönem secebileceginiz dersler olarak belirlenmis sekilde cikti karsima ve bunlarin hepsi ortak degil.. Ortak olanlari sectikten sonra 30 kredi secmeliler ile tamamlanmiyor mu? Eger öyle degilse biz yanlis yaptik.. (:
Ben de bu soruyu soracaktım kardelen =) bu son dönemim ve sona kolay dersleri bıraktım işletme 1-2yi seçtim ama tek kitap verildi işletme 1 yazıyor. 2. sayfaya halk eğitimdeki görevli 2 de yazmış. iki dönemi de kapsadığı anlaşılıyor ama ünite ünite ayrılıyordu bu işletme 2 de de ilk sayfalardan soru gelebilir demek mi oluyor? yardımcı olursan sevinirim. =)kardelen198 yazdı:Banada İşletme’nin çok kolay bir ders olduğunu söyledi arkadaşlarımız, bende bu dönem İşletme 1-2 yi beraber seçtim kitap iki dönemide kapsıyormuş
Ben de bu dönem İşletme 1-2'yi beraber seçtim, henüz çıkmış sorularına bakmadım ama arkadaşlar söylemişlerdi sorular bütün kitaptan çıkıyormuş galiba; zaten 1-2'ye beraber çalışacağımız için sorun olmaz ince bir kitap zorlayıcı da değilEflâ yazdı:Ben de bu soruyu soracaktım kardelen =) bu son dönemim ve sona kolay dersleri bıraktım işletme 1-2yi seçtim ama tek kitap verildi işletme 1 yazıyor. 2. sayfaya halk eğitimdeki görevli 2 de yazmış. iki dönemi de kapsadığı anlaşılıyor ama ünite ünite ayrılıyordu bu işletme 2 de de ilk sayfalardan soru gelebilir demek mi oluyor? yardımcı olursan sevinirim. =)kardelen198 yazdı:Banada İşletme’nin çok kolay bir ders olduğunu söyledi arkadaşlarımız, bende bu dönem İşletme 1-2 yi beraber seçtim kitap iki dönemide kapsıyormuş
tamam çok teşekkür ederim =)kardelen198 yazdı: Ben de bu dönem İşletme 1-2'yi beraber seçtim, henüz çıkmış sorularına bakmadım ama arkadaşlar söylemişlerdi sorular bütün kitaptan çıkıyormuş galiba; zaten 1-2'ye beraber çalışacağımız için sorun olmaz ince bir kitap zorlayıcı da değil