mayısta çıkacak konular nelerdir
Re: mayısta çıkacak konular nelerdir
meltem konular için seçtiğin derslere bakman gerek 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Fikir edinmek adına seçtiğiniz derslerin daha önceki sınavlarda çıkmış sorularından da faydalanabilirsiniz...
önceki sınav sorularından çıkma ihtimali varmı kredimi yükseltmek istiyorum da çok çalısmam lazım planlı; ondan yüksek kredi almak için
yardım almak için yazdım ögrenmek için yazıyorum aklımı kullanıyorum ki ögrenmeye gabiliyetlıyım ok pskolog 

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
meltem yazdı:önceki sınav sorularından çıkma ihtimali varmı kredimi yükseltmek istiyorum da çok çalısmam lazım planlı; ondan yüksek kredi almak için
Tabii kesinlikle.. Geçmiş sorulardan çok çözün.. Aynı sorular veya aynı cevaba giden benzer sorular çıkıyor.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
ne güzel meltem başarılar sanameltem yazdı:yardım almak için yazdım ögrenmek için yazıyorum aklımı kullanıyorum ki ögrenmeye gabiliyetlıyım ok pskolog

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bu linkten kitap içeriklerini kontrol edebilirsin. Ayrıca geçmiş dönem sorularını çöz çok faydası oluyor.http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htmmeltem yazdı:bu senenin 12 13 mayısta sınavda cıkacak konuları bilen varmı?

eski çıkmış sorulara çalışın. neredeyse sınavda birebir cıkıyor. tek şaşırtmacası sorunun kalıbıdır. misal temmuz sınavında ali nasıl cay icer dediyse, ocak sınavında ahmet nasıl cay icer diyor. icerik olarak aynı yani. eski sorular isinize cok yarıyacaktır.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.