kitap
kitap
arkadaşlar yeni dönem kitaplarini alan varmi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: kitap
Arkadaslar kitapları kayıt yaptırdıgınız lisedenmi aldınız. Ben kayıt yenilerken sormayı unutmuşum. :/ Birde eğer internetteki kitap içerikleriyle gerçekleri aynıysa hiç almayım kitapları boşu boşuna.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Zaten esas olan internetteki içerikler Pc'den çalışırım diyorsan almayabilirsin kitapları 

ama bu haksizlik ya
bana 16 mart dediler

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
kardelen198 yazdı:Zaten esas olan internetteki içerikler Pc'den çalışırım diyorsan almayabilirsin kitapları
Ha iyi ozaman süper

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
zaten kitaplari hep eksik veriyorlar 4.döneme geçtim elime hiç cografya kitabi geçmedi 16 marta kadar hiç kalmaz desenize
Evet çoğu kitap eksik oluyordu hem. Geçen sefer ben kitapları alırken şöyle birşey yaşadım uzaktaki bir lisenin ismini verdiler oraya gittik ıoraya söyledik onlar talep üzerine kitabı getirdiler sonra tekrar gittik 1hafta sonra felan ancak ozaman alabilmiştik.
Birde arkadaşlar matematik ve geometri ye çalışabiilceğim kitaplar veya siteler varmı ?
Birde arkadaşlar matematik ve geometri ye çalışabiilceğim kitaplar veya siteler varmı ?
- maybeoneday
- Uzman
aldım ama calısmaya son 1 ay kala calısıyorum 

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- travego_1991
- Acemi
Ben 9 dönemdir aol okuyorum bu zamana kadar o kadar çok kitap aldım ki kütüphane de bile yoktur bu kadar kitap desem yeridir yani. Zaten mezun olunca ( Mayıs'da) tabi olabilirsem bütün kitapları dağıtıcam olmayanlara.
Bu arada internet'de olanlar basılı kitaplarla aynı değişen hiç bir fark yok.
- maybeoneday
- Uzman
neden biriktirdiğini anlamıyorum madem bu kadar cok olmuş işin bitince teslim etsene bazen o kitaplar halk eğitimin elinde tükeniyor cogu kişi mağdur olabiliyor en doğrusu işin bitince geri teslim etmek bence..travego_1991 yazdı:Ben 9 dönemdir aol okuyorum bu zamana kadar o kadar çok kitap aldım ki kütüphane de bile yoktur bu kadar kitap desem yeridir yani. Zaten mezun olunca ( Mayıs'da) tabi olabilirsem bütün kitapları dağıtıcam olmayanlara.
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

bende aldım kitaptan çalışmak daha iyi oluyor ve yeni baskılar farkediliyodu mavi olanlar mora dönüş yapmış
bende bu aldıklarımı biriktirmiycem sınav bitsin gidip okula bırakcam 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.