ek sınav
- maybeoneday
- Uzman
Re: ek sınav
olabilir. inş olur. ağustosdaki sınavdan sonra olur. 30 krediye ihtiyacı olanlarin girme hakkı var.gül kılıç yazdı:sizce bu sene ek sınav olur mu.olursa ne zaman mesela mayıstaki sınavdan sonra olur mu.ve benim için en önemlisi acaba 40 kredisi olanlarında girme hakkı olur mu.sanırım çok soru sordum şimdilik bu kadar.teşekkürler

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Ne kadar çok talep olduğuna bağlı. Ama buzamana kadar hersene olmuş. Gördüğüm kadarıyla ek sınav için arkadaşlar forumda dilekçe hazırlayıp postalıyorlar. Sende zamanı gelince dilekçeni yazıp yollayabilirsin. 8dönemin ve temmuz sınavından sonra mezun olmana son 30kredi varsa ek sınava sende girebilirsin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
sanırım senin mesajın daha aydınlatıcı olduCeros yazdı:Ne kadar çok talep olduğuna bağlı. Ama buzamana kadar hersene olmuş. Gördüğüm kadarıyla ek sınav için arkadaşlar forumda dilekçe hazırlayıp postalıyorlar. Sende zamanı gelince dilekçeni yazıp yollayabilirsin. 8dönemin ve temmuz sınavından sonra mezun olmana son 30kredi varsa ek sınava sende girebilirsin.

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Umarım..maybeoneday yazdı:
sanırım senin mesajın daha aydınlatıcı oldu)

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
ben nisanda ygs sınavına giricem.temmuzda da polislik sınavım var,anlıcağınız ek sınava çooook ihtiyacım var.sürekli mail atıcam ek sınav için.benim korkum okulu kazanıp da mezun değilim diye gidememek.yani ek sınava girersem zorunlu dersimde bitti sayılır zaten mezun olurum ama temmuzdan hemen sonra ek sınav olması gerekiyo.hesap ettiğime göre ağustos sonu sonuçlar açıklanıyo.yani hemen olması mümkün değil gibi görünüyo.sizce de öyle mi.yoksa hemen eylülün başında falan yaparlar mı.sürekli bunları düşünüyorum.sizlerin fikirlerinizide almak istiyorum 

http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 6b4a5525f8
Geçen seneki ek sınavı arkadaşlar 40-45 sayfa da tartışmışlardı. Yukarıdaki linke bir bak istersen.
Geçen seneki ek sınavı arkadaşlar 40-45 sayfa da tartışmışlardı. Yukarıdaki linke bir bak istersen.

- maybeoneday
- Uzman
gül kılıç yazdı:ben nisanda ygs sınavına giricem.temmuzda da polislik sınavım var,anlıcağınız ek sınava çooook ihtiyacım var.sürekli mail atıcam ek sınav için.benim korkum okulu kazanıp da mezun değilim diye gidememek.yani ek sınava girersem zorunlu dersimde bitti sayılır zaten mezun olurum ama temmuzdan hemen sonra ek sınav olması gerekiyo.hesap ettiğime göre ağustos sonu sonuçlar açıklanıyo.yani hemen olması mümkün değil gibi görünüyo.sizce de öyle mi.yoksa hemen eylülün başında falan yaparlar mı.sürekli bunları düşünüyorum.sizlerin fikirlerinizide almak istiyorum
bu senede olur mrk etme

linki inceledim.çok büyük moral oldu kripton arkadaşım çooook teşekkürler.bu sene de geçen yıl gibi birbirimize destek olursak çok iyi olur.geçen sene 24 Eylülde olmuş.bu sene de eylülün başında olursa ancak yetişmiş olurum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçen sene ilk ek sınav 11 Eylül'de, ikincisi de (sadece Ankara'da) 24 Eylül'de yapılmıştı. Yine dilekçe yağmuru olursa, kesin yapılır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar bu ek sınavı bütün il merkezlerinde yapsalar ne olur ya. Bi de insanlara 3-4 saat yol eziyeti çektiriyorlar. Çok mu imkansız, olmayacak bir şey bu sizce 

bence de her ilde olsa iyi olur ama önemli olan sınav olsun.ben antalyadayım sınav fizanda deseler mecburen yine giderim. 

Her ilde yapılması düşük bir ihtimal. Önceki sene sadece Ankara'da yapılmıştı. Geçen sene hazırladığım dilekçede tüm illerde yapılmasını istemiştim. Yoğun bir şekilde bu dilekçeleri gönderdi forumdaşlar ve tüm illerde yapılsın diye ütopik birşey istesekte, (aslında yapılmayacağını biz de biliyorduk ama en azından çoğunluğun sadece Ankara'da olmasını istemediğini anlamalarını istedik) 11 ya da 12 il merkezinde yapıldı yanlış hatırlamıyorsam. Böylece sınav yapılmayan illere oturanlar, sınav yapılan en yakın ilde girebildi sınava. Bu bile bizim dilekçenin %100 etkisini gösteriyor. Her ilde yapılması zor, sebepleri var;
1) Bazı illerde çok az sayıda öğrencinin ek sınava gireceğini varsayarsak, bu kadar öğrenci için okul, kargo, görevli öğretmen vs. masrafı yapmak işlerine gelmez.
2) Daha da önemlisi, her ilde yapılması demek, optik formların geç vakitte kargoyla merkeze ulaşması ve dolayısıyla sınavın geç açıklanması demektir. Bu da üniversiteye yazılmak için gün sayan öğrencilerin işine gelmez...
1) Bazı illerde çok az sayıda öğrencinin ek sınava gireceğini varsayarsak, bu kadar öğrenci için okul, kargo, görevli öğretmen vs. masrafı yapmak işlerine gelmez.
2) Daha da önemlisi, her ilde yapılması demek, optik formların geç vakitte kargoyla merkeze ulaşması ve dolayısıyla sınavın geç açıklanması demektir. Bu da üniversiteye yazılmak için gün sayan öğrencilerin işine gelmez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Hım anladım. O zaman gerekirse bu sene de dilekçe atarız ve 13-14 ilde yapılmasını sağlayabiliriz.
Bu birçok ilde yapılması kesin değil de yine dilekçelerimize mi bağlı
Bu birçok ilde yapılması kesin değil de yine dilekçelerimize mi bağlı

emrah arkadaşım sence mayısta veya eylülün hemen başında yani 1 i 2 si gibi yapma ihtimalleri var mı bu ek sınavı.eğer ortasında falan olursa bütün planlarım suya düşücek.eylülün ilk haftası diplomayı almış olmam lazım benim.kayıt yaptırmak için.cevabını bekliyorum.