kpss

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

kpss

Mesaj gönderen maybeoneday » 06 Mar 2012, 21:56

s.a arkadaslar. bildiğimiz gibi 18 haziranda kpps başvuruları başlıyor.. fakat benim kafama bi soru takıldı bu ösym sayfasından başvuru yapılıyor.. ama elimde benim ösym şifrem yok. ve kpssye ilk defa başvuracağım. bu şifreyi ilk defa başvuracaklar için bankaya para yatırdıkdan sonrami veriyorlar. şimdi gitsem ösym bürosuna veya herhangi bi liseye bana şifre verirlermi? internetten başvurmak içinde galiba bankaya parayı yatırdıkdan sonra aynı bizdeki sistem gibi sistemde para yatırıldıgı görülüp başvuru yapılabiliyor galiba. kafam karıştır yaw..

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

emrahk
Onursal Üye

Re: kpss

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 22:43

Aslında liseler 2 TL karşılığı ÖSYM şifresi veriyorlar ama ÖSYM'ye herhangi bir başvurusu olupta, şifresini unutanlar için geçerli bir durum olabilir bu emin değilim. Zaten KPSS'ye başvurular başlayınca, ne yapman gerektiğini duyururlar. Şuan için erken...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 07 Mar 2012, 06:11

ösym şifren olması için herhangi bir ösym sınavına başvuru yapman lazım. bu şifreyide sınav başvuru anında veriyorlar. kpsye internetten başvuru yapmak içinde daha önce herhangi bir ösym sınavına başvurmuş olman gerekir . ösym sınavlarına ilk kez başvuru yapacaklar internetden yapamıyor bizzat ösym bürosuna gidip başvuru yapman lazım. hem şu an şifren olsa bile herhangi bir sınav için başvuru süreleri gelmeden başvuramazsın. başvuru süresi geldiğinde bankaya para yatırıyorsun sonra dekontla birlikte ösym bürosuna gidiyorsun sana kimlik ve okul bilgilerinin bulunduğu sorulardan oluşan form veriyorlar o formu dolduruyorsun sonra dekontla beraber o formu teslim ediyorsun o an senin girişini yani başvurunu yapıyorlar webcam den resmini çekiyorlar. formda doldurduğun bilgilerine teyit edildiğine dair ösym şifresininde olduğu bir belge veriyorlar. ben bunları yaşamıştım

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 07 Mar 2012, 14:26

cedric yazdı:ösym şifren olması için herhangi bir ösym sınavına başvuru yapman lazım. bu şifreyide sınav başvuru anında veriyorlar. kpsye internetten başvuru yapmak içinde daha önce herhangi bir ösym sınavına başvurmuş olman gerekir . ösym sınavlarına ilk kez başvuru yapacaklar internetden yapamıyor bizzat ösym bürosuna gidip başvuru yapman lazım. hem şu an şifren olsa bile herhangi bir sınav için başvuru süreleri gelmeden başvuramazsın. başvuru süresi geldiğinde bankaya para yatırıyorsun sonra dekontla birlikte ösym bürosuna gidiyorsun sana kimlik ve okul bilgilerinin bulunduğu sorulardan oluşan form veriyorlar o formu dolduruyorsun sonra dekontla beraber o formu teslim ediyorsun o an senin girişini yani başvurunu yapıyorlar webcam den resmini çekiyorlar. formda doldurduğun bilgilerine teyit edildiğine dair ösym şifresininde olduğu bir belge veriyorlar. ben bunları yaşamıştım

eyvallah tşk ederim..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

ozgur06
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen ozgur06 » 07 Mar 2012, 19:59

Kpss sınavına da Ygs sınavında ki gibi mezun olabilir durumdaki öğrenciler katılabiliyormu yoksa diploma şartmı?

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 07 Mar 2012, 20:05

Kpss sınavına da Ygs sınavında ki gibi mezun olabilir durumdaki öğrenciler katılabilir. diploma şart değil.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön