Alan değişikliği
Alan değişikliği
Merhaba arkadaşlar ben sayısal bölümü öğrencisi olarak genel kültür alanına geçiş yaptığımda kredilerim artıyor ve mezun olmam kolaylaşıyor fakat bu durumun bana getirisi ve götürüsü ne olur acaba aobp etkilenir mi sayısal alanından meslek seçilirse nasıl değerlendirilir acaba?
Re: Alan değişikliği
Katsayılar bu sene kalktı. Buraya kadar tamam ama bu sene uygulanacak mı bir duyuru yok. Daha geçen aya kadar kesin 2012 ÖSYS sınavlarında uygulanacak biliyorduk (hala da öyle) ama bazı çıkan haberlere göre 2013'te katsayılar kalkacak deniyor. Bu konuda net birşey demek için artık temkinliyim. Yani sen eğer Genel kültür'e geçersen, bu sene sayısal bir tercih yapmak istersen AOBP puanın düşmez diyemiyorum. ÖSYM veya YÖK'ten net bir açıklama gelmesi lazım ama yok!..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk