açık lise hakkında..
açık lise hakkında..
merhaba arkadaşlar dha önce açtıgım bi konuda açık liseye geçmek istediğimi ve bazı soruları sormuştum. şimdi ise ailemi ikna edemiyorum. ATL 3.sınıftaym ve okulla ilgili çok problemim oldugundan açık liseye geçmek istediğimi aileme(abim dışında) söledim babam herzamnki gibi kırıcı sözler söledi. bana durup durup sorn çıkarma ben dert babası değilim flan bi ton laf söledi hiç bi cvp vermedm annem ise bu seneyi bari bitir dio. ama dayanma gücüm kalmadı. ailemi ikna edemiyorum. ikna etmek için bi fikri olan varmı? nolur yardm edin. 

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…
Re: açık lise hakkında..
Kaç yaşındasın caNIM sen ? Ben senin hayatınla ilgili bu önemli kararı alabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum. Hiç üzülme. Ailene bu durumu olgunca ve büyük bir sakinlikle anlat. Yaşadığın problemleri psikolojini.Anlayacaklardır. Tabi her aile farklı her kafa yapısı farklı belki seni anlayamayacaklar. Ozaman acıtasyona giriceksin biraz duygu sömrüsü biraz gözyaşı. Baktın oda olmuyor. Kendin kaydını aldırabiliyorsan git aldır aöl'e kaydol. eğer yapabilirsen.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
17 yaşındaym. ama onlara derdimi anlatamıyorum. dün gece oturdum sinirden ağladm. anneme patladm sabh ama anlamıyorlarr. ve ben delirmek üzereym. annem okucaksn falan diyo babamda. bende dedimki tmm okucam zaten ama o okulda okumak istemiyorum flan dedm. ama annem hiç bişi demedi sustu. ve o susunca dahada sinirleniyorum. bi öğretmene danışalım flan dedi. hehe danış dedm sinirden. senin okulundan mezun olunca dha iyi olur elinde mesleğin olcak flan dedi bnde ben o bölümden devam etmicem okumucam o bölümü dedim yine sustu. ve babamlarla konuşmaya başlayınca beni korumuyo. delirmek üzereyim.

rehber hocası yokmu okulunda ona gidip ailenle konuşmasını iste
annen neden yanında olmuyor anlamadım sana destek olması gerek...ayrıca nur zaten kayıtlar için eylülü bekleme gerekecek bu yıl sonuna kadar devam et zaten kalırsan başarısız olduğunu görüp ikna olurlar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
rehber hocamız yok. 4000 kişilk bi okul hiç bişi yok.
devamsızlıktan kalma durumuma göre bakıcaz artk. yardmlarınız için teşekkür ederim. 

sağlık olsun canım ya o kadar takma kafana bugünler gelip geçici
her zaman burdayız manen destek oluruz 

mesleki açık öğretim liseside var illa meslek saHİbini olmanı istiyorlarsa hangi şehirdesin sen gelip ailenle konuşuyum dicem bir aöl okuyanı olarak ama rehber hocası olmayan bir okul olduğuna göre küçük bir şehir yada ilçe ?
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
meslek istemiyorum zaten bölüm oldugundan dolayı okudugum okuldan ayrılmak istiyorum.rehber hocası vardı ama tayini çıktı şu anda yok. zaten olan rehber hocasıda otrdugu yerden para alıyodu hiçbişile ilgilenmiyodu. Kocaeli/Darıca da oturuyorum. ama okul Gebzede. hala karar verebilmiş değilim. yarn gidip devamszlık konusunu konuşmayı düşünüyorum müdr yardmcısıyla. ne dicek bakalım. dediğine göre son kararımı vericem inşallah.
herşey için teşekkür ederm 

- maybeoneday
- Uzman
nur senin işin karışık daha 17 yaşındasın olaylara kırılgan ve duygusal bakıyosun ama hayatının hatasını yaparsın bence bırakmakla aöl sana göre olduguna nerden kanaat getirdin en iyisi örgün lise sen devam et sık dişini sabrın sonu selamettir
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

epilepsi hastasıyım ve bölümde devre yapıyorz. dikkatli işlerde elim kasılıyo istem dışı hareket oluyo. devrelerimi yapamıyorm notlarım düşük oluyo. her bölüm oldugu gün sinir krizi geçiriyorm napıyım başka? tek çare bu. okulu sevmiyorum hocalar iyi değil arkadaş çevremde iyi değil mutsuzum yani..
nur bende darıcadayım 

gerçktenmi?
neresindesin 

özele yazdım nur 

tmm 

Daha önce konuşmuştuk bu durumu, ailen de kendi çapında haklı. Anadolu Teknik Lisesi okuyorsun ve bu okulu sanırım kolay kazanmamıştırsın, iyi bir lise ve ailen onu bitirip, iyi bir meslek yapmanı istiyordur. Ama özel nedenlerinin buna engel olduğunu bizden iyi onlar bilmeli ve senin kararlarına saygı duymalılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk