seçmeli
seçmeli
arkadaşlar ben seçmeli edebiyat3 ü seçtimde bana normal edebiyat3 kitabini verdiler ona mi çalişacagiz
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- maybeoneday
- Uzman
Re: seçmeli
ikiside aynı şey . evet ona çalışacaksınlilas yazdı:arkadaşlar ben seçmeli edebiyat3 ü seçtimde bana normal edebiyat3 kitabini verdiler ona mi çalişacagiz
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Evet aynı ikiside bütün dersler için geçerli aynı kitaptan çalışıyorsun farklı sorular ama.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
yaw o degil arkadas benim gibi sosyal bilimler alanındaydı cocugu gtmişler alansız yapmışlar ne iş D:Ceros yazdı:Evet aynı ikiside bütün dersler için geçerli aynı kitaptan çalışıyorsun farklı sorular ama.
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
Ceros yazdı:bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.
dönemden kastı toplam dönemmi aol'de okuduğu dönemmi kaç dönem üzeri alanında kalıyor?

teşekürler..
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
- maybeoneday
- Uzman
no problema

- kardelen198
- Uzman Doktor
Bende Aol'ye başladığımda Sosyal bilimleri seçmiştim, Alansız sisteme geçildiği dönemde 4. Dönem olanlar Alanlarına devam ederken ben ve benim gibi talihli olan 3. Dönemlermaybeoneday yazdı:Ceros yazdı:bende sosyal bilimlerdeydim dönemim yetmeyince alansız oldum. Onunda dönemi yetmemiştir.
dönemden kastı toplam dönemmi aol'de okuduğu dönemmi kaç dönem üzeri alanında kalıyor?