muaf dersler
muaf dersler
gecen yıl örgün lisedeydim. gecmiş olduğum bazı dersler şuan muaf gözüküyor.ama bu derslerin muaf olduğunu yeni görüyorum şubattan önce muaf degillerdi.neden böyle olmuş olabilir yardımlarınızı bekliyorm.
Re: muaf dersler
Geçtiysen onlar başarılı dersler kısmında olmalı. Telefon ile bir yetkiliye sor istersen. Detaylı bilgim yok

-
- Uzman
kaan o durumun aynısı bendede olmuştu tasdiknamedeki geçtiğim dersleri muaf ve geçmedi olarak yazmışlardı o problem galiba tasdikname girişleri yapan okul yetkilisinden kaynaklanıyor benim boş vaktim olmadığımdan gidip konuşamadım o şahsiyet eseriynen ama bayaa kızmıştım sen git tasdikname girişini yapan hocayla görüş
peki bu bana fazladan kredi sağlarmı yada iyi veya kötü herhangi bir etkisi olurmu?alpkurt1650 yazdı:kaan o durumun aynısı bendede olmuştu tasdiknamedeki geçtiğim dersleri muaf ve geçmedi olarak yazmışlardı o problem galiba tasdikname girişleri yapan okul yetkilisinden kaynaklanıyor benim boş vaktim olmadığımdan gidip konuşamadım o şahsiyet eseriynen ama bayaa kızmıştım sen git tasdikname girişini yapan hocayla görüş
-
- Uzman
fazla kredide sağlayabilir eksik kredide sağlayabilir şöyleki senin geçmediğin dersi geçti yazarsa fazla kredi geçtiğin dersi geçmedi yazarsa eksik kredi alırsın o iş tamamen tasdikname girişini yapan hocanın elinde..........
bu dersleri gecen yıl örgün lisedeyken vermiştim.kayıt yapıldıktan sonra 2 dersim muaf yazıyordu.şubat sınavlarına girdikten sonra 22 kredilik dersim muaf gözüküyor ama bunların 12 kredilik kısmınından gecmiştim. garip bir durum :S