muaf dersler

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
şirinler köyü

muaf dersler

Mesaj gönderen şirinler köyü » 14 Mar 2012, 20:07

slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım :)

alpkurt1650
Uzman

Re: muaf dersler

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 14 Mar 2012, 21:10

eğer 3 defa başarısız olursan muaf olursun bu muaf derslerin kredisi toplam krediden düşmez hani öyle bişey olsaydı açık liseden mezun olmak zor olurdu

şirinler köyü

Mesaj gönderen şirinler köyü » 14 Mar 2012, 21:13

muaf derslerin kredisi, seçmeli derslerden alınır tarzında bişey okumuştum ordan çağrışım yaptı :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 Mar 2012, 23:04

Zaten muaf olduğun bir dersin kredisini sana hiç vermezler. Dolayısı ile verilmeyen krediyi de düşürme gibi bir durum olmaz
Resim

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 15 Mar 2012, 00:30

şirinler köyü yazdı:slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım :)
ya arkadas 230 kredin olmuş hala sordugun soruya bak senin gibi arkadaslara anlam veremiyorum mezuniyet aşamasına gelmiş kişilerde cok sacma cok garip sorular alıyorum görüyorum valla iyiymiş ya:)
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

şirinler köyü

Mesaj gönderen şirinler köyü » 15 Mar 2012, 01:24

maybeoneday yazdı:
şirinler köyü yazdı:slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım :)
ya arkadas 230 kredin olmuş hala sordugun soruya bak senin gibi arkadaslara anlam veremiyorum mezuniyet aşamasına gelmiş kişilerde cok sacma cok garip sorular alıyorum görüyorum valla iyiymiş ya:)
artist. şöyleki; alan kredisin 80 olması gerek ama bu muaf derslerden puan kırılırsa 80 den aşağı düşcek. her ihtimali önceden düşünmek zorundayım. zaman değerli di mi ;

diğer arkadaşlar saolun yardımcı oldunuz ; aklımda kalmasından iidir

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 15 Mar 2012, 01:39

şirinler köyü yazdı:
maybeoneday yazdı:
artist. şöyleki; alan kredisin 80 olması gerek ama bu muaf derslerden puan kırılırsa 80 den aşağı düşcek. her ihtimali önceden düşünmek zorundayım. zaman değerli di mi ;

diğer arkadaşlar saolun yardımcı oldunuz ; aklımda kalmasından iidir
muaf derslerden puan niye kırılsın arkadasım niye cıldırtıyosun insanın muaf adı üstünde almadıgın krediyi puanı niye kırsınlar senden :) 4 tane muaf dersin yüzünden alan kredin 80 se alan kredine birşey olmaz merak etme bu ihtimali nolur bidaha düşünme benimde içimi karartıyosun :D
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön