muaf dersler
-
muaf dersler
slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım 

-
- Uzman
Re: muaf dersler
eğer 3 defa başarısız olursan muaf olursun bu muaf derslerin kredisi toplam krediden düşmez hani öyle bişey olsaydı açık liseden mezun olmak zor olurdu
-
muaf derslerin kredisi, seçmeli derslerden alınır tarzında bişey okumuştum ordan çağrışım yaptı 

Zaten muaf olduğun bir dersin kredisini sana hiç vermezler. Dolayısı ile verilmeyen krediyi de düşürme gibi bir durum olmaz

- maybeoneday
- Uzman
ya arkadas 230 kredin olmuş hala sordugun soruya bak senin gibi arkadaslara anlam veremiyorum mezuniyet aşamasına gelmiş kişilerde cok sacma cok garip sorular alıyorum görüyorum valla iyiymiş ya:)şirinler köyü yazdı:slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

-
artist. şöyleki; alan kredisin 80 olması gerek ama bu muaf derslerden puan kırılırsa 80 den aşağı düşcek. her ihtimali önceden düşünmek zorundayım. zaman değerli di mi ;maybeoneday yazdı:ya arkadas 230 kredin olmuş hala sordugun soruya bak senin gibi arkadaslara anlam veremiyorum mezuniyet aşamasına gelmiş kişilerde cok sacma cok garip sorular alıyorum görüyorum valla iyiymiş ya:)şirinler köyü yazdı:slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım
diğer arkadaşlar saolun yardımcı oldunuz ; aklımda kalmasından iidir
- maybeoneday
- Uzman
muaf derslerden puan niye kırılsın arkadasım niye cıldırtıyosun insanın muaf adı üstünde almadıgın krediyi puanı niye kırsınlar sendenşirinler köyü yazdı:artist. şöyleki; alan kredisin 80 olması gerek ama bu muaf derslerden puan kırılırsa 80 den aşağı düşcek. her ihtimali önceden düşünmek zorundayım. zaman değerli di mi ;maybeoneday yazdı:ya arkadas 230 kredin olmuş hala sordugun soruya bak senin gibi arkadaslara anlam veremiyorum mezuniyet aşamasına gelmiş kişilerde cok sacma cok garip sorular alıyorum görüyorum valla iyiymiş ya:)şirinler köyü yazdı:slm arkadaşlar. benim 230 kredim var. son dersim kaldı mezun olmam için. muaf olduğum 4 ders var. bu derslerin kredisi 230 krediden düşülcek mi acaba?(ya da alan kredimden) yoksa bir etkisi yok mu? iki gündür buna taktım
diğer arkadaşlar saolun yardımcı oldunuz ; aklımda kalmasından iidir

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin