Alan değiştirme ve öss

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
senininternetin
Acemi

Alan değiştirme ve öss

Mesaj gönderen senininternetin » 16 Mar 2012, 15:35

şimdi ben sayısal okuyorum alanı genel kültür yapsam ne gibi değişiklik olur. Ayrıca üniversitede sayısal ile ilgili bir bölüm okumak istiyorum. Yani öss de 75 puan veriliyor ben genel kültüre geçsem ve sayısal bir bölüm seçdem bu puan için bir değişiklik olur mu??

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: Alan değiştirme ve öss

Mesaj gönderen Ceros » 16 Mar 2012, 16:00

Önceden etkisi oluyordu ama artık öyle bir durum yok bildiğim kADArıyla. Sistem değiştiği için farketmiyor. Yani alanlı okuyanlarda ve biz gibi alansız okuyanlarda aynı şartlar altında olucak.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

senininternetin
Acemi

Mesaj gönderen senininternetin » 16 Mar 2012, 18:41

birşey daha soracağım mesela ben şu an sayısal alanındayım. Sisteme girip alanımı genel kültür yapsam. Ardından aynı gün içinde geri sayısal a geçebilirmiyim??

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 16 Mar 2012, 22:38

Ya sanırım oluyordu ama emin değilim kardeş. Bi de biliyorsun bugün kayıt yenileme ve ders seçiminin son günüydü. Sen iyi bilen birine danış da problem olmasın
Resim

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 17 Mar 2012, 00:03

senininternetin yazdı:birşey daha soracağım mesela ben şu an sayısal alanındayım. Sisteme girip alanımı genel kültür yapsam. Ardından aynı gün içinde geri sayısal a geçebilirmiyim??
evet baktın memlun kalmadın geri dönebiliyorsun
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön