Gidebileceğim üniversite hakkında yardım edermisiniz...

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
fazlief

Gidebileceğim üniversite hakkında yardım edermisiniz...

Mesaj gönderen fazlief » 19 Mar 2012, 18:45

arkadaşlar konuyu nere açıcağımı bilmemedim ve en uygun yer olarak burayı gördüm.
Ben liseye düz liseden başladım, lise 2 de okulu bıraktım açık öğretimden devam etmeye başladım şimdi 1 dönemim kaldı bu dönemden sonra liseden mezun oluyorum fakat 8. ayda askere gideceğim ama askerliğimide ertelemeyi istemiyorum askerden sonra işim gereği elektrik veya elektronik üzerine özel veya normal bi üniversiteye gidip eğitimimi tamamlayabilirmiyim acaba yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

cedric
Doktor

Re: Gidebileceğim üniversite hakkında yardım edermisiniz...

Mesaj gönderen cedric » 19 Mar 2012, 23:23

asker den sonra sonra normal bi üniversiteye gidip eğitimini tamamlayabilirsin. yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş ve üzeri askerlik yapmayanlar üniversite örgün eğitim okuyamazlar. 30 yaş üzeri askerlik yapmayan birisi üniversiteyi kazanırsa kayıt olup sonra dondurup önce askerliklerini yapmaları veya muaf olmaları gerekir. yaşın küçükse hiçbir sorun yok. üniversiteye gidip istediğin bölüm hangisi ise onu okuyabilirsin

fazlief

Mesaj gönderen fazlief » 20 Mar 2012, 10:35

yaşım daha 20 askere tam zamanımda gidiyorum herhangi bir geçikme ertleme yok

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Mar 2012, 12:01

fazlief yazdı:arkadaşlar konuyu nere açıcağımı bilmemedim ve en uygun yer olarak burayı gördüm.
Ben liseye düz liseden başladım, lise 2 de okulu bıraktım açık öğretimden devam etmeye başladım şimdi 1 dönemim kaldı bu dönemden sonra liseden mezun oluyorum fakat 8. ayda askere gideceğim ama askerliğimide ertelemeyi istemiyorum askerden sonra işim gereği elektrik veya elektronik üzerine özel veya normal bi üniversiteye gidip eğitimimi tamamlayabilirmiyim acaba yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Tabi ki istediğin üniversiteye gidebilirsin. Bunun için sayısalın iyi olmalı, dersaneye gidipte sayısalını geliştirirsen neden olmasın?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön