ÖSYM-AOL Bölüm Değişikliği

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Sulfur

ÖSYM-AOL Bölüm Değişikliği

Mesaj gönderen Sulfur » 28 Mar 2012, 15:23

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak araştırmama rağmen pek elle tutulur bir bilgiye rastlamadım.Ben aolda okumaktayım 160 kredim var okulu bitirmeme 2 sınav kaldı ama ben bu sene üniversite sınavlarına girmek için başvurdum başvuduğumda tm alanında öğrenciydim fakat zorunlu derslerim sadece geometri6-7-8 ve matematik5-6-7 kalmıştı bunun üstüne askerlik tecili yapmam gerekiyodu yaz sonuna kadar bu derslerin zor olduğu için bi karar aldım. Üniversite sınavına başvururken alanım tm idi. Fakat bu tecil olayları gelince ben daha kolay bitirmek için genel kültür bölümüne geçiş yaptım sadece geometri 1 zorunlu dersim kaldı temmuz ayı sınavlarında kısmetse okulu bitirip çıkma belgesi alıp tecil ettirmek istiyorum askerliğimi sorum şu;benim ösym başvuru kağıdımda alan tm yazıyor fakat ygs ye az gün kala ben bu tecil nedenlerinden dolayı daha kolay bitirmem için bölümü genel kültür olarak değiştirdim şimdi aoldan mezun olunca genel kültür alanı öğrencisi olarak mezun olacam bu üniversite sınavında bir sorun yaratır mı veya ilerde yerleştirmelerde,üniversite kayıtta bir problem olur mu?Sınavımın geçersiz olması filen söz konusu mudur? Bunları öğrenmek istiyorum forumda yeniyim kusurumuz olduysa affola teşekkürler,iyi forumlar.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: ÖSYM-AOL Bölüm Değişikliği

Mesaj gönderen kripton » 28 Mar 2012, 17:15

Senin bu durumun ile bir arkadaş daha karşılaşmıştı forumda ve şu linkte soru cevap şeklinde konuşmuştuk. Baştan sona oku. Benim bilgim tam değil ama bir dilekçe gönderimi söz konusu sanırım. http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 6f50dddbcf
Resim

Sulfur

Re: ÖSYM-AOL Bölüm Değişikliği

Mesaj gönderen Sulfur » 28 Mar 2012, 18:53

Teşekkür ederim gerekli bilgileri aldım. iyi forumlar..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön