Sınava Giriş yeri
-
- Asistan
Sınava Giriş yeri
Sınava gireceğim yerler yazmıyor,ve seçtiğim dersler 2011-2 diye gözüküyor ? doğrumu bu?
-
Re: Sınava Giriş yeri
evet benimde 2011 - 2 yazıyor
ve sınav yeri şuan yok.
ve sınav yeri şuan yok.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Düzenliyorlardır. Yarın veya bir iki güne herkesin sınav yeri görünecektir. 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Benim sınav yerimde hala kayıp arada bakıyorum ama daha görünmüyor. İlk önce hangi derslerden gireceğime bakacağım ki ona göre çalışmaya başlayayım ama daha açıklanmamış. 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Derslerinizi Aol mi atadı? Bu durumda da Dönem Dersleri ekranından 2011-2. dönem'e bakarsanız hangi derslerden sınava gireceğinize görebilirsiniz. Sınava çok az bir zaman kaldı derslerinize biran evvel çalışmaya başlamalısınız...KGamze yazdı:Benim sınav yerimde hala kayıp arada bakıyorum ama daha görünmüyor. İlk önce hangi derslerden gireceğime bakacağım ki ona göre çalışmaya başlayayım ama daha açıklanmamış.
Hayır, öyle değil hangi dersten ilk önce gireceğim onu merak ediyordum sadece.kardelen198 yazdı:Derslerinizi Aol mi atadı? Bu durumda da Dönem Dersleri ekranından 2011-2. dönem'e bakarsanız hangi derslerden sınava gireceğinize görebilirsiniz. Sınava çok az bir zaman kaldı derslerinize biran evvel çalışmaya başlamalısınız...KGamze yazdı:Benim sınav yerimde hala kayıp arada bakıyorum ama daha görünmüyor. İlk önce hangi derslerden gireceğime bakacağım ki ona göre çalışmaya başlayayım ama daha açıklanmamış.