Önemli Bir SORU
Önemli Bir SORU
Arkadaşlar şimdi temmuzda gireceğim sınav benim aobp'yi etkileycek mi acaba? bir de bu aobp puanı temmuzdaki sınavdan sonra mı belli oluyor net bilgi alırsam çok sevinirim 3. sınava girmessem diploma yok 

Re: Önemli Bir SORU
Eğer Temmuz veya Ek sınav ile mezun olacaksan, Mayıs sınavı ve önceki sınavlarındaki ortalamalarınla AOBP puanın hesaplanacak. Yani Temmuz sınavı puana dahil değil, sadece mezun olmak için osınava gireceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ama seneye bir daha sınava girecek olsak temmuz sınavının notları da dahil ediliyor değil mi 

Evet, seneye tekrar başvurduğunda, Temmuz sınavı dahil hesaplanan diploma notuyla oluşacak AOBP puanı geçerli olacak. Ama Mayıs sınavıyla da, Temmuz sınavıyla da puan hesaplansa arada çok fark olmuyor. En fazla 3-4 puan oynuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk hocam şimdi ben temmuzdaki sınavla beraber mezun olacağım ve seneye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ygsye benim bu seneki aobp puanım mı geçerli olacak yoksa gelecek sene tekrar hesaplanıp mı eklenecek temmuz sınavınnı etkisi ne olacak yani ?
Eğer bu sene YGS'ye girdiysen, bu yıl ki AOBP puanın Mayıs sınavıyla birlikte hesaplanan notlarından oluşacak. Eğer bu sene tercih yapmazsan, seneye tekrar YGS başvurusu yaptığında, yanında diploma örneğini götüreceksin ve diploma puanın Temmuz sınavıyla oluşacağı için, seneye AOBP puanın da Temmuz sınavı ile birlikte hesaplanacak...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
tşkrler hocam aydınlatıcı oldu