pmyo için başvurdum yanlız yüz yüze eğitimden endüstirel kontrol dersinden 1 dönem kaldım bu dersi verip mezun olabiliyorum ek sınavda eylülde pmyo 27 ağustosda kayıtlar başlıyo
dışardaki kredilerim tamam sadece yüz yüze eğitimde 1 dersim var bana biri yol göstersin 1 der yüzünden kazansam dahi gitemeyebilirim çünkü yüz yüze eğitim ek sınavları eylülde yapıyo diyerleri gibi
ne yapmalıyım
Çalışmalımııym
Re: Çalışmalımııym
yüzyüze eğitim ek sınavları eylüldemi yapılıyo?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
Re: Çalışmalımııym
Canını sıkma, YÖK geçen sene mezun olamayıp, üniversite kazanan arkadaşlarımızı mağdur etmedi. Öğrenciler kayıtlarını "mazeretli" olarak yaptırdı, sonra mezun olunca da diplomalarını üniversitelerine teslim ettiler. Yine yapacaklardır diye düşünüyorum. Zaten sadece ek sınav değil, bu konu hakkında da dilekçe göndereceğiz forumda inşallah...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk