Dediğiniz yerlere gerçekten gidicem uzak yerler Ankara ama İstanbul uzak yer değil.Çok sağolun.
İlacı bırakmak istemememin nedeni hem psikolojik yönden hemde fiziksel yönden rahatlatıyor.Doktor yazarken aspirin kadar zararı yok demişti ama bağımlılık yapar diye kesmişti.Bende bayağı bir tartıştım madem zararı yok bırakın bağımlılık yaparsa yapsın neden yazmıyonuz dedim kapı dışarı oldum.
Benim hastalık şöyle birşey akşmaları ağrı ve sıkıntı hafifliyor uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum uyurken yine başlıyor keşke ilacım olsa yanımda diyorum sabah oluyor.Tekrar miğde bulantısı kusma baş dönmesi ağrılar yine ilacımı arıyorum keşke olsaydı diyorum akşama kadar tekrarlıyor ama şunu söyleyim size hergün aynı derecede ağırmıyor gittikçe ağırlaşıyor hastalık.Aklıma intihar etmekte geliyor ağrılardan kurtulmak sıkıntıdan kurtulmak için

Birisi 6 ay yazıyor bıraktırıyor diğerine gidiyorum kememen gerekirdi diyor oda 6 ay yazıyor bıraktırıyor deliye dönüyorum.Sakıncası yoksa Kullandığım ilaçları yazayım size.
Atarax,Remeron,Stilizan,Selectra,Xanax,Seroquel XR 400 mg,Largactil,Apranax,Prozac,Cymbalta,Cipralex,Cipram,Unisom,İnsidon,İnsomin,Garalgine K,Paxera,Tranko Buskas,Gamakuil,Lustral,Tofranil,
Daha 50 ilaç kullandım aklımda değil ama en son bunları kullandım.
Şimdi size soru bu kadar ilacı kullanmakmı karaciğeri ve vücudu bozar sadece 1 tane ilaç yani (Rivotril)'mi kullanmak karaciğeri bozar söylüyorum doktorlar anlamıyor.