Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?
Arkadaşlar En iyi dershane hangisi.Bu yıl dershaneye başlamayı düşünüyorum,ösym sınavlarına hazırlık için Bursada oturuyorum dershane hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.
Şimdiden Teşekkürler.
Re: Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?
Bende baya araştırma yaptım hangi dershane iyi hangisine gitsem diye. Çogu arkadaşım sistem ve sabah dershanelerinene gittiler baya memnun kaldılar. Güzel yerler kazandılar. Sabah dershanesi çok iyi ama sadece Konya'da var diye biliyorum. Sana Sistem dershanesini öneririm. Hem şimdi bütün dershanelerde erken kayıt avantajları var.
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Sabah dershanesinin Bursa'da şubesi yokmuş Aksaraydamış.Araştımalarıma göre bu dershane kapatılıp eğitim kurumu haline getirilicekmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum.
dershaneler kapatılcak denıyodu ne oldu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
-
- Yardımcı Uzman
tek kelime: femsimariq_ yazdı:Bende baya araştırma yaptım hangi dershane iyi hangisine gitsem diye. Çogu arkadaşım sistem ve sabah dershanelerinene gittiler baya memnun kaldılar. Güzel yerler kazandılar. Sabah dershanesi çok iyi ama sadece Konya'da var diye biliyorum. Sana Sistem dershanesini öneririm. Hem şimdi bütün dershanelerde erken kayıt avantajları var.
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın “Dershaneler kapanacak” sözleri üzerine Milli Eğitim Bakanlığı özel okul olmaya uygun dershanelerle ilgili çalışmayı hemen başlattı. 24 Nisan’da Valiliklere e-posta gönderilerek fiziki şartları Özel Öğretim Kurumları Standartlar Yönergesi’nde belirtilen koşullara ve özel okul olmaya uygun olan özel dershanelerin tespit edilmesi istendi. Yapılan çalışmayla dershanelerin bina, bahçe, kitaplık, derslik, uygulama sınıfı, konferans salonu gibi özellikleri ile okul standartlarına uygun olup olmadığı tespit edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Hürriyet’e açıkladığı sonuçlara göre, Bakanlık’a bağlı faaliyet gösteren 3 bin 961 dershaneden sadece 263’ü, yani yaklaşık yüzde 6’sı özel okul olmaya uygun. Fiziki koşulları nedeniyle özel okul olmaya uygun olmayan dershanelerin sayısı ise 3 bin 698 olarak bildirildi. Verilen bilgiye göre bu sayı, daha detaylı inceleme yapıldığı takdirde aşağı inebilir. Milli Eğitim Bakanlığı, Standartlar Yönergesi’nde belirtilen şartları taşımayan ve özel okul olamayacak dershanelerin şu anda faaliyetlerine devam ettiğini hatırlatarak, “Dershanelerin kapatılması ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır” açıklamasını da yaptı.
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer
Yukarıdakilerden hangisine kayıt yaptırmalıyım?

A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer

fem yaptır bence benım pek bılgım yok ama fem bence en ıyısıJackal4540 yazdı:Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bu konuda emeği yardımı geçen herkeze teşekkür ederim.Fem yaptırcam başka görüşleriniz varsa onlarıda paylaşın.serena yazdı:fem yaptır bence benım pek bılgım yok ama fem bence en ıyısıJackal4540 yazdı:Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer