arkadaşlar sınav sonuçları açıklanıyorrr
arkadaşlar sınav sonuçları açıklanıyorrr
arkdaşalr şuna sisteme giriş yaptım hiçbir şeye giremiyorumm sınav sonuçalrı düzenleniyor muhtemelen
Re: arkadaşlar sınav sonuçları açıklanıyorrr
e açıklansın artık bi zahmet
- EvolutionDestructive
- Asistan
bencede yarına kadar sonuçlar belli olur..
slm arkadaşlar alan seçimi kaçıncı sınıfta yapılıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
denizcan artık alan yok herkes alansız okuyacakdenizcan yazdı:slm arkadaşlar alan seçimi kaçıncı sınıfta yapılıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yarın açıklanırsa dondurma yicem söz
açıklanmsa da yicem 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Arkadaşlar bugün 16 Haziran aol sitesinden öğrenci girişi yapayım dedim kredi bilgileri diye bir buton çıkmıyor,Site sınav sonuçları amacıyla yenilendiği içinmi yoksa mezun olduğum içinmi kredi bilgilerime bakamıyorum ?
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.
MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! böyle bir hata veriliyormuş mezun olanlara.. Ama belli de olmaz belki mezun olmuşsunuzdur. (: Ama kredi bilgileri, ders bilgileri vs. herkeste kaldırılmış sonuçları girecekleri için.Jackal4540 yazdı:Arkadaşlar bugün 16 Haziran aol sitesinden öğrenci girişi yapayım dedim kredi bilgileri diye bir buton çıkmıyor,Site sınav sonuçları amacıyla yenilendiği içinmi yoksa mezun olduğum içinmi kredi bilgilerime bakamıyorum ?
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Ben 3. dönemdeyim bende de Kredi Bilgileri menüsü yok. Muhtemelen değişim aşamasında.Jackal4540 yazdı:Arkadaşlar bugün 16 Haziran aol sitesinden öğrenci girişi yapayım dedim kredi bilgileri diye bir buton çıkmıyor,Site sınav sonuçları amacıyla yenilendiği içinmi yoksa mezun olduğum içinmi kredi bilgilerime bakamıyorum ?