Bu duruma düşen birileri var mı ?
Re: Bu duruma düşen birileri var mı ?
30 kredi üzerinden 29 kredi al. Tek bir dersten kal o da din kültürü. Bütün mezuniyet şartlarını atlattım. ama işte tek ortak dersim kaldı oda din kültürü..
Çok üzüldüm ya.
Çok üzüldüm ya.
yazık olmuş bende dil anlatım 4 den 40 almışım 1 soru daha yapsam geçecektim neyse sağlık olsun
aynı sey benimde basıma geldi dün dünyam basıma yıkıldı 13 kredim eksikti ben 22 kredi almışım herekzede söylemiştim mezun oldum diye ama sonra bi kontrol ettim geometri2 hala zorunlu ders olarak görünüyor allahtan daha önce 2 kere girmiştim şimdi tek bir ders için tekrar o sınav stresini yaşıcam
yarın gidip kayıt yenileme yaptırıcam bakalım geometri2 dısında baska süprizle karsılaşmam insallah

yarın gidip kayıt yenileme yaptırıcam bakalım geometri2 dısında baska süprizle karsılaşmam insallah
-
- Doktor
çok üzücü ...
kimseye de söylenmez söylen se aaa dinin zayıf senin derler...
...aslında çok kolay olduğunu düşünüp hiç ders çalışma programımıza almamamızdan kaynaklanıyor olabilir ...gerçi benim 90-100 arası oldu hep 5 kadar...bir kere kitabı dikkatlice okumak yeterli.

Aynı durumla karşı karşıyayım. Bütün derslerden geçtim bi tek şu din dersi kaldı. Nasıl bir şeydir bu ya?
heralde kolay nasıl olsa geçerim yaptınız
neyse en azından zor ders değil geçersiniz 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.