3.Dönem Sınavı

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
melike93
Acemi

3.Dönem Sınavı

Mesaj gönderen melike93 » 19 Haz 2012, 21:38

AÇIKLAMALAR
2011-2012 Öğretim yılı 3. Dönem kayıt yenileme işleminizi Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi için 19 Haziran _ 29 Haziran 2012 tarihleri arasında yaptırmanız gerekmektedir. Sadece 27 Temmuz 1995 ve daha önce doğumlu öğrencilerimiz 3. Dönem sınavına katılabileceklerdir. Kayıt yenileme işleminizi son günlere bırakmayınız. Kayıt yenileme ücretini Vakıfbank, Halk Bank, Ziraat Bankasına yatırabilirsiniz.
Kayıt yenileme işlemini Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen okullarda ya da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yaptırdıktan sonra, en geç 29 Haziran 2012 tarihine kadar ders seçiminizi mutlaka yapınız.
2011-2012 Öğretim yılı 3. Dönem sınavları 28 - 29 Temmuz 2012 tarihinde yapılacaktır.
Başarılı olduğunuz derslerinizin kitaplarınızı kayıt yenileme yaptırdığınız Kurum Müdürlüğüne teslim ediniz.
Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilecektir.

Ben 93 doğumlu olduguma göre sınava girebiliyorum yani dimi, kayıt yenileme yaptırmalıyım ?

Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Biraz kahve.Biraz yağmur ve müzik. Tüm hayatım bu...

emrahk
Onursal Üye

Re: 3.Dönem Sınavı

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 23:04

Tabi ki girebiliyorsun. Bu sene 1995 ve önceki doğumlular kayıt yenileyip Temmuz sınavına girebilirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön