Arkadaslar bu donemki kayıt yenileme-kitap alımı-ders seçme işlemlerinde bir değişiklik oldumu öncekilere göre öyle şeyler duydumda bir sorayım dedim,ayrıca ben 2 dersten muaf oldum bunları vermiş sayılıyorum değilmi artık yani mezun olmamda bir sorun cıkarmazlar inş.
Birde bir dersin seçmelisiyle ortagını aynı dönem almak sorun yaratırmı?
Bazı sorularım
Re: Bazı sorularım
bende seçmeli ve ortağı aynı anda seçtim sorun cıkmaz herhalde aynı kitaba calısıp 2 sınava girmek
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
-
- Çırak
Cevaplarsanız sevinirim..
Arkadaslar bu mesleki acik lise icin ek sinav acilirsa en fazla 4derstenmi gireriz yoksa dilekce verip 5 6 yaparlar mi?
Muaf olduğunuz derler mezuniyetinde sıkıntı doğurmaz. Adı üstünde o derslerde başarı sağlanamadığı için muafiyet doğuyor. Bende mesela geometri dersleri muafiyete düşecek bu sınavla.
Kayıt kısmında bir değişiklik görmedim, kaydı yeniledim dersleri seçtim herhangi bir alan değişikliği veya mevzuat değişikliği bende yok. Tabi ben 10. dönem oluyor. 8 ve aşağısı için bir yorum yapmak doğru olmaz.
Ortak ve şeçmeli aynı ders seçilebilir, bir sıkıntı olmaz aynı kitaba çalışabilirsiniz.
Kayıt kısmında bir değişiklik görmedim, kaydı yeniledim dersleri seçtim herhangi bir alan değişikliği veya mevzuat değişikliği bende yok. Tabi ben 10. dönem oluyor. 8 ve aşağısı için bir yorum yapmak doğru olmaz.
Ortak ve şeçmeli aynı ders seçilebilir, bir sıkıntı olmaz aynı kitaba çalışabilirsiniz.
doğru 8 ve aşağısı için ders ekliyorlarmış tabi bu şehir efsanesi görmek lazım