AÇIK ÖĞRETİM LİSE ÖĞRENCİLERİNE ASKERLİK TECİL HAKKI GELDİ
AÇIK ÖĞRETİM LİSE ÖĞRENCİLERİNE ASKERLİK TECİL HAKKI GELDİ
Askerlik Kanununda(1111 – 35C)yapılan değişiklikle Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine de tecil hakkı verilmiştir.
http://www.aciklise.net/
http://www.aciklise.net/
Re: AÇIK ÖĞRETİM LİSE ÖĞRENCİLERİNE ASKERLİK TECİL HAKKI GEL
hayırlı olsun o zaman bekleyenlere
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Evet beklenen bir karardı. Büyük ihtimal yönetmelik teklifini MEB'e veya ASAL'a vermişler ve sonucunu bekliyorlar. Artık AÖL öğrenci patlaması yaşayacaktır. İyi mi oldu, kötü mü karar veremedim. Tabi umut bağlayıp bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bencede aöl patlaması olabilir 

sonunda beklediğim haber geldi ... (:
- by_scorpion
- Asistan
sonuçta bi kural olacak.Bence bu kurallar belli bir yaş ve kredi yada dönem gibi olacak ve ona göre tecil hakkı verilecek.Bu yüzden dolayı patlama olacağını sanmıyorum.emrahk yazdı:Evet beklenen bir karardı. Büyük ihtimal yönetmelik teklifini MEB'e veya ASAL'a vermişler ve sonucunu bekliyorlar. Artık AÖL öğrenci patlaması yaşayacaktır. İyi mi oldu, kötü mü karar veremedim. Tabi umut bağlayıp bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun tabi...
Kredi sınırlaması gelmesi zor. Ama şartların biri, askerlik çağına girmeden okula kaydolmuş olmak gelebilir. Yani 19 yaşından önce kayıt yaptıranların askerlikleri tecil ettirilebilir. Ya da daha farklı bir durum olabilir bilinmez...by_scorpion yazdı:sonuçta bi kural olacak.Bence bu kurallar belli bir yaş ve kredi yada dönem gibi olacak ve ona göre tecil hakkı verilecek.Bu yüzden dolayı patlama olacağını sanmıyorum.emrahk yazdı:Evet beklenen bir karardı. Büyük ihtimal yönetmelik teklifini MEB'e veya ASAL'a vermişler ve sonucunu bekliyorlar. Artık AÖL öğrenci patlaması yaşayacaktır. İyi mi oldu, kötü mü karar veremedim. Tabi umut bağlayıp bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- EvolutionDestructive
- Asistan
iyi iyi beklenen haberdi olması gereken budur yurt dışına uniye gitmek için aöl bekleyen benim gibi biri 1 sınavla kaçırıp askere alınırsa hayatı mafolur..
didnt read yazısı hariç uyan bi gif
didnt read yazısı hariç uyan bi gif

şu şartlar neler acaba mezuniyeti 1 sınavla kaçırdığımda askere gidiyorum 

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Şartlar henüz belli değil ama hal,hazırda kayıtlı olan senin gibi öğrencilere 29 yaşına kadar tecil hakkı geleceğini düşünüyorum. Ama yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var...maöl yazdı:şu şartlar neler acaba mezuniyeti 1 sınavla kaçırdığımda askere gidiyorum
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
gereksiz bişey . nerde ne kadar müptezel züppe varsa gitmeyecek kötü bişey ve en geç 1 sene ertelemeli olursa iyi olur diye düşünüyorum . ve 19 yaşını geçmiş olanlara tanınmamasını istiyorum .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
işte bu harika bir haber. 8. dönemden giricem temmuzda 28 kredim kaldı ama ingilizce yüzünden muhtemelen mezun olamayacaktım ve bu sene yoklamam gelecekti. her şekilde erteletebilecem sanırım ama mahallede 2 3 tane serseri var bu kanunu bekliyor ve hiç biri açık öğretimde 1 dönem bile okumadı. aranan şartlara tahminimce uymayacaklar. umarım avucunu yalarlar. ben ertelemeyi baştan sona hakettim ben gibi bekleyenlere müjdeler olsun.
iyi bi işe yaramış açık lise
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
en ayar olduğum durumdur dolma kardeşim . sürecekler o müptezelleri . pkk nın önüne . geberip gitsinler . memleket temizlenir ne güzel ...dolma yazdı:işte bu harika bir haber. 8. dönemden giricem temmuzda 28 kredim kaldı ama ingilizce yüzünden muhtemelen mezun olamayacaktım ve bu sene yoklamam gelecekti. her şekilde erteletebilecem sanırım ama mahallede 2 3 tane serseri var bu kanunu bekliyor ve hiç biri açık öğretimde 1 dönem bile okumadı. aranan şartlara tahminimce uymayacaklar. umarım avucunu yalarlar. ben ertelemeyi baştan sona hakettim ben gibi bekleyenlere müjdeler olsun.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
bu yeni düzenleme iyi oldu aol deyken askere giden ve askerlik sonrasında yarıda bırakan veya liseyi bitirip üni hayallerinden vazgeçen arkadaşlarımızda olmuştu okuyan bi nesil isteniyorsa önlerine her fırsatı koymak gerekir diye düşünmüşler ... bi kaç arkadaşımız okumaya niyeti olmayan sadece askerlikten kaytarmak için aöl kayıt olacak insanlar olacak diye bunu dert etmiş
askerlikten kaçış yok er geç asker olacak o arkadaşlarda. okumak isteyen için büyük şans okumak istemeyen için askerlikten bi kaç sene daha kaytarmak isteyen için bi avantajı yok hatta dejavantaj çünkü aöl de okuyor görünüp fakat okumayan serseri takımı diye bahsettigimiz insanlar yaşları ilerleyip bi diplomaya sahip olamadıklarını gördüklerinde askere gitmek onlar için daha zor olur. bi amaç uğruna tecil yapılır... onlarınki boş yere tecil olacak bu durumda...
yeni yasada bir okula kayıt olmak için aranan şartlar yoklama kaçagı olmamak 20 yaşını doldurup ben okumak istiyorum tecilde etmek istiyorum deme hakkı yok.
aölde kayıtlı ve okurken yoklama kaçagı durumuna düşmüş arkadaşlar için tecil hakkı muhtemelen verilecektir.

yeni yasada bir okula kayıt olmak için aranan şartlar yoklama kaçagı olmamak 20 yaşını doldurup ben okumak istiyorum tecilde etmek istiyorum deme hakkı yok.
aölde kayıtlı ve okurken yoklama kaçagı durumuna düşmüş arkadaşlar için tecil hakkı muhtemelen verilecektir.