T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1-2 yardım
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1-2 yardım
arkadaşlar selam size 2 ders hakkında danışmak istiyorum ben bu dönem
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
derslerini aldım ezber çok var sizce nasıl çalışmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
derslerini aldım ezber çok var sizce nasıl çalışmalıyım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- EvolutionDestructive
- Asistan
Re: T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1-2 yardım
ben nası olduysa 2yi vermişim, bir kalmış ona da şükür 

pekii ya arkdaşlar aynı sroun bende de var bnde t.c 1 den giricemm ve kitap çok uzun ve karışık
acaba diorumm kii sadece çıkmış sorulara çalışsam mı diee
acaba çıkar mı çıkmış sorular
acaba diorumm kii sadece çıkmış sorulara çalışsam mı diee
acaba çıkar mı çıkmış sorular
Bende almiştim o dersi başarılı oldum. Kitabı okuduktan sonra çıkan soruları çöz bence ...
olabilir başka cevaplarda alalım 

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Ben geçen dönem ikisinide almıstım tarih bilgime güvenerek hiç çalısmadım 1 den 45 2 den 65 aldım ama sakın benmim yaptıgımı yapma sen calıs
arkadaşlar ben T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1-2 notlarımı sitede yayınladım geçmiş sınavdan çıkan sorulara göre konu konu ayırdım ve ikisini de takıntısız geçtim benim notlarıma çalışanlar varmı yok mu bence faydasını görürsünüz en azından bir göz atıp eski sınavlarda kendinizi bir teste tabi tutun herkeze başarılar
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Ben kitap açmadan sadece notlarından çalıştım 18 doğru yapmışım.emrah42 yazdı:arkadaşlar ben T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1-2 notlarımı sitede yayınladım geçmiş sınavdan çıkan sorulara göre konu konu ayırdım ve ikisini de takıntısız geçtim benim notlarıma çalışanlar varmı yok mu bence faydasını görürsünüz en azından bir göz atıp eski sınavlarda kendinizi bir teste tabi tutun herkeze başarılar

-
tam olrk nasl olyr gçmş sorlara göre konu konu çlşmak
aynı derslere bende burda bir arkadaşın paylaştığı notlarla çalışmıştım 4 aldım iki derstende
çok teşekkürler o arkadaşlara ama en güzel çalışma yöntemi not tutmak o notların üzerine bir sürü not hazırladım test çözdüm bu şekilde yaparsanız çok başarılı olursunuz 

http://internettv.meb.gov.tr/
Burada konu anlatımları var izleyip çalışabilirsin 2 ders bende de var oldukça kolay ve ilgi çekici belgesel gibi düşün.
Videoları izlerken yukarıdan aşağı gitme sakın numaraları takip et küçükten büyüğe.
Burada konu anlatımları var izleyip çalışabilirsin 2 ders bende de var oldukça kolay ve ilgi çekici belgesel gibi düşün.
Videoları izlerken yukarıdan aşağı gitme sakın numaraları takip et küçükten büyüğe.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yaa. Nasıl açılıyor busitedeki videolar ben bir türlü açamadım. Acaba bizim internet modem olduğu için böyle oluyor...bakansiz yazdı:http://internettv.meb.gov.tr/

Flash player ı kurulmuş frefox ile dene bir de.
bu notlara nasıl ulasabılırım