İNGİLİZCE
Re: İNGİLİZCE
İngilizce 7-8'de eklenecek seneye...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
sınavlardan önce eklenir mi acaba
En son maöl tarafından 04 Tem 2012, 20:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
nereye ekliyorlar arkadaşlar, olay nedir anlayamadım?
Bu kaynağı nereden öğrendın kesin mi ?
Arkadaşlar bu uygulama MAÖL öğrencileri için geçerli. Alansız okuyanlar zaten İngilizce 1-8 arasını zorunlu alıyorlar. AÖL öğrencisi olup, alanlı bir programda okuyanları kapsamıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
benim direk aklıma kitap değişikliği geldi 

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Ben bu dönem ortak dersleri bitiriyorum.
Benim ortak derslerde İngilizce 6 yoktu.Ama ders seçme ekranında gördüğüm için eklemiştim.
Yine geçen dönem İngilizce 5'i seçmiş ve geçmiştim.
Şimdi ben Temmuzda ortak dersleri bitirsem dahi önümüzdeki sene İngilizce 7-8 ortak derslerimemi eklenecek arkadaşlar?
Ben çünkü seneye staj+yüzyüze eğitimle mezun olacağım.
Hedefim seneye ders sarkıtmamaktı ama ingilizce 7-8 gelirse sarkacak.
Benim ortak derslerde İngilizce 6 yoktu.Ama ders seçme ekranında gördüğüm için eklemiştim.
Yine geçen dönem İngilizce 5'i seçmiş ve geçmiştim.
Şimdi ben Temmuzda ortak dersleri bitirsem dahi önümüzdeki sene İngilizce 7-8 ortak derslerimemi eklenecek arkadaşlar?
Ben çünkü seneye staj+yüzyüze eğitimle mezun olacağım.
Hedefim seneye ders sarkıtmamaktı ama ingilizce 7-8 gelirse sarkacak.
maol'den gelen çevap
YABANCI DİL 5 VE 6 DERSLERİ KADEMELİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE TANIMLANMAKTADIR. 2011-2012 YILI SONUNDA MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL BU DERSLERDEN SORUMLU OLACAKLARDIR. ZORUNLU DERSLERİ ARASINDA BU DERSLERİ GÖRMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ ADI GEÇEN DERSLERDEN BU DÖNEM İÇİN SORUMLU DEĞİLLERDİR. ANCAK MEZUN OLAMAYACAK ÖĞRENCİLER SEÇEBİLİRLER.
YABANCI DİL 5 VE 6 DERSLERİ KADEMELİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE TANIMLANMAKTADIR. 2011-2012 YILI SONUNDA MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL BU DERSLERDEN SORUMLU OLACAKLARDIR. ZORUNLU DERSLERİ ARASINDA BU DERSLERİ GÖRMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ ADI GEÇEN DERSLERDEN BU DÖNEM İÇİN SORUMLU DEĞİLLERDİR. ANCAK MEZUN OLAMAYACAK ÖĞRENCİLER SEÇEBİLİRLER.
teşekkürler.emrahk yazdı:Arkadaşlar bu uygulama MAÖL öğrencileri için geçerli. Alansız okuyanlar zaten İngilizce 1-8 arasını zorunlu alıyorlar. AÖL öğrencisi olup, alanlı bir programda okuyanları kapsamıyor...
Sorunu tam anlamadım. Eğer şuanda "zorunlu dersler" kısmında bu dersler yoksa ve bu dönem veya ek sınavla mezun olursan sorun çıkmayacaktır. Ama 2012-2013 eğitim yılının ilk döneminden itibaren bu dersler herkeste standart olarak gözükecek ve mecburi olacak...maöl yazdı:sınavlardan önce eklenir mi acaba
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk