Fizik 2
Fizik 2
Fizik 2 ile basim dertte. Ugrasmama ragmen pek anlamadim. Zaten sayisal derslerle ve formüllerle aram cok kötü. Aslinda bakildiginda fizik 2 kitabinda cok fazla formül yok. Olan formülleri cok iyi anlamis arkadaslar bu baslik altinda bildiklerini kisa ve öz paylasabilirse ben ve benim gibilere yardimci olur diye düsünüyorum.
Sayisala yatkin olan arkadaslar var biliyorum. Uzun uzadiya ders vermeyecekler tabi ama en azindan "fizik 2 mi su formülleri cok iyi bilmelisin ya da su konuyu cok iyi anlamalisin" diyebilecekleri bilgileri varsa paylasmalarini rica ediyorum. (:
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
Re: Fizik 2
ewet yyaa.aynen bende sana katılıyorum.fizik 2 den yardım edecekler lütfen paylaşım yapsınlar.
Fizik 1 den 3 yanlış 1 dogruyu götürüyor diye bilemediklerimi boş bırakmama ragmen 80 almışken fizik 2 de 3 kere sınava girdim 40 geçemedim aynalar yansımalar kitaptan okuduklarım tekerleme gibi geliyor insan karıştırıyor fizik 2 ancak deneylerle güzel anlaşılır diye düşünüyorum
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Buraya sordugumda hic cevap gelmemisti. O kadar endise etmeme ragmen cok sükür gectim. Dilerim siz de gecersiniz
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
AngeL yazdı:Buraya sordugumda hic cevap gelmemisti. O kadar endise etmeme ragmen cok sükür gectim. Dilerim siz de gecersiniz
en muaf oldum fizik2 den bir daha seçmem

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Fizik 2 icerisine dahil olan ışık/optik konusu araştırdığım kadarı ile liselerin 9. Sınıf müfredatında yok(sizde araştırın) hangi akılla bize fizik 2 diye bu konuyu gösteriyorlar bilemedim.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
aynen bende ders videolarını inceledim direk gölgeden başlıyor.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Fizik dersinde en yüksek notum 40'tı.
Ben bu dönem bu dersten bir şekilde 75 üzeri alacağım ama pek kaynak bulamıyor olmak kötüKGamze yazdı:Fizik dersinde en yüksek notum 40'tı.

Ayrıca 40 olan notun 35 den güzel duruyor

25 aldığım zamanlar da oldu.epidoras yazdı:Ben bu dönem bu dersten bir şekilde 75 üzeri alacağım ama pek kaynak bulamıyor olmak kötüKGamze yazdı:Fizik dersinde en yüksek notum 40'tı.
Ayrıca 40 olan notun 35 den güzel duruyor

İnş, bu dönem 75 üstü almam lazım çalışıyorum bakalımKGamze yazdı:25 aldığım zamanlar da oldu.epidoras yazdı:Ben bu dönem bu dersten bir şekilde 75 üzeri alacağım ama pek kaynak bulamıyor olmak kötüKGamze yazdı:Fizik dersinde en yüksek notum 40'tı.
Ayrıca 40 olan notun 35 den güzel duruyor40 puan çıkmış sorulara bakıp sınava girmiş halim. Sen çalışırsan kesin yaparsın.

Allah sonumuzu hayır etsin

mayıs sınavıyla 55 ile verdim bu dersi nasıl oldu anlamadım ağırlıklı sözel olduğu içindi sanırm 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
fizik 1 85 fizik 2 50 fizk 2 bıraz kasıyo aynalr faln hic anlmıyrmm
Arkadaşlar be fizik 2 den 3 kez sınava girdim fakat muaf görünmüyorum neden olabilir?