yMF PUANI ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR
-
- Acemi
yMF PUANI ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR
Arkadaşlar yMF puanı olmayanlar allta bulunan linke tıklayarak değerlendirebilirler ve mezun olacak olan arkadaşlar link sonucu çıkan puan hesaplaması yapsınlar.
(Aynı durum ben de de var,Lys sınavına girdiğim halde yMF puanım yok.Ben de yMF puanımı buradan hesapladım)
http://www.tercihrobotu.com.tr/Tercih-Robotu/
(Aynı durum ben de de var,Lys sınavına girdiğim halde yMF puanım yok.Ben de yMF puanımı buradan hesapladım)
http://www.tercihrobotu.com.tr/Tercih-Robotu/
- by_scorpion
- Asistan
Re: yMF PUANI ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR
bende de Y-MF yok.Nasıl hesaplattın ? gerçi bizim hesaplatmamız önemsiz resmi değil :S
-
- Acemi
Hayır arkadaşım 2 aşağı 5 yukarı aynı sonuç elde ediyorsun.Yani mezun olduktan sonraki puanın belli oluyor
- by_scorpion
- Asistan
Yüzbaşıoğlu yazdı:Hayır arkadaşım 2 aşağı 5 yukarı aynı sonuç elde ediyorsun.Yani mezun olduktan sonraki puanın belli oluyor
dostum senin MF puanların 180 altı mı ?
Benim bildiğim Ek puan her hangi bir puan türünden en az 180 ve üzeri alanlar için hesaplanmaktadir.
- by_scorpion
- Asistan
Fakat YGS puanlarında 140 ve üzerine uyulanmış.İlayda18 yazdı:Benim bildiğim Ek puan her hangi bir puan türünden en az 180 ve üzeri alanlar için hesaplanmaktadir.
-
- Acemi
192,201,197,199
- by_scorpion
- Asistan
o zaman baraj olayı söylentileri yalan. 140 geçen herkese Yerleştirme puanı eklenmesi gerekiyor. Sen 180 geçtiğin halde eklenmemiş...Yüzbaşıoğlu yazdı:192,201,197,199
LYS'de bir puan türünden tercih yapmak için 180 barajı var evet. Ancak 180 altı alanların da puanları sistemde gözükür. Sizin puanlarınızın gözükmeme sebebi farklı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben bugün halk eğitime sordum. müdür yardımcısına. mezun olunca hepsi eklenir dedi. yarin ösym bürosu olan, marmara üniversitesine gitcem. emrahin dedigi gibiy se eğer itiraz dilekçesini ben de atcam.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Özgür mantıklı düşünelim şimdi. Diyelim mezun olduktan sonra eklenecek. Peki ne zaman mezun olacak bu öğrenciler? Temmuz sınavı sonrası ise, 25 Ağustos gibi mezun olacaklar. Eee, tercihler ne zaman? Yarın başlıyor ve 10 gün kadar sürecek. Peki 25 Ağıustos'a kadar ÖSYM senin puanının eklenemesini bekleyecek mi? Tabi ki hayır.. O zamana kadar insanlar üniversitelere yerleşecek, hatta 10 gün sonra kayıt olmaya bile gidecekler. Peki şuan puanı gözükmeyen ve mezun olunca eklenecek denilen öğrenciler puanlarını bilmeden tercih yapabilecekler mi? O da hayır, puanını bilmeden nasıl tercih yapsınlar?ozgur yazdı:ben bugün halk eğitime sordum. müdür yardımcısına. mezun olunca hepsi eklenir dedi. yarin ösym bürosu olan, marmara üniversitesine gitcem. emrahin dedigi gibiy se eğer itiraz dilekçesini ben de atcam.
Dolayısıyla bu mezun olunca puanların eklenmesi koca bir yalan.. İtiraz dilekçesi doldurun, evran referans numarasını alın ve dilekçeye yazın. Ziraat Bankası ÖSYM hesabına "dilekeçe itiraz ücreti (!)" yatırıp, Ankara'ya ÖSYM binasına postalayın. Bıraksın Halk Eğitim ve okullar bu hikayeyi, basbaya ortada sorun var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
benim de kafamı karıştiran bu durumdu zaten üstad.bir işide tam yapsa bu ösym koyun kesicem. en iyisi dilekceyi hazırlamaya başlamak sanırim.saolasın.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
- Asistan
umarım düzeltirler ve kimse mağdur olmaz
ben seneye gireceğim ama ben bile korktum.
ben seneye gireceğim ama ben bile korktum.
- by_scorpion
- Asistan
üstad tmm tercih yapmak için 180 barajı var diyorsun da, bizim ham puanlar sol alt topladaki kısım de MF puanları mevcur fakat tam karşısında ki Y-MF puanları mevcut değil. Şimdi diyelim ki 180 barajını geçmeyen Yerleştirme puanı eklenmiyor. Eee peki Yüzbaşı nickli arkadaşa neden eklenmemiş ?? Ösym'nin kesinlikle bir hatası var. Fakat şu korkum da var ki bunlara itiraz edince tamamen işler karışırsa :Semrahk yazdı:LYS'de bir puan türünden tercih yapmak için 180 barajı var evet. Ancak 180 altı alanların da puanları sistemde gözükür. Sizin puanlarınızın gözükmeme sebebi farklı...
Dilekçe Talep yazım şöyle :
20 Temmuz 2012 tarihinde açıklanan LYS sonuçlarımda eksik puanlama yapıldığı kanaatindeyim.
Matematik-Fen derslerinden sınava girdim.Ham puan olarak LYS puanlarım mevcut,fakat Y-MF
(yerleştirme puanlı) olarak mevcut değil.Bunu internet ortamında da çok araştırdım,fakat net bir
cevap bulamadım.Çoğu öğrencide benim gibi bu sorunu yaşıyor.Bazı kişiler baraj puanından
kaynaklı olduğunu belirtiyor.Fakat 180 puan barajını geçen bazı öğrencilerde bile bu puanlama
yapılmamış.Y-MF puanlarımın neden hesaplanmadığını öğrenmek ve tarafıma bu konu hakkında
bilgi verilmesini arz ederim.
- by_scorpion
- Asistan