Neden sınava yakın bir zaman kala çalışmaya başlıyoruz
Neden sınava yakın bir zaman kala çalışmaya başlıyoruz
Arkadaşlar her zaman sınava daha çok var diye erteleyip neden sınava yakın bir zaman kala çalışıyoruz önceden çalışsak daha iyi olmaz mı?
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Re: Neden sınava yakın bir zaman kala çalışmaya başlıyoruz
Klasik Türk insanıyız çoğumuz. Ben de dahil genelede yumurta kapıya dayanınca başlarız. Bir işimiz olunca son güne bırakırız, sadece sınav olsa iyi... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ben kaydımı ilk günü yeniledim ertesi gün kitaplarımı aldım ama hemen çalışmaya başlayamadım bir kaç gün süründüm sonra başladım aslında benim için geçerli sayılmayabilir bu durum.
gene de dersleri yetiştiremeyen bir insanım.

Bu haftasonu sınav var, ezber gerektiren derslerim var, dört tane Türk Edebiyatı. Ne yalan söyleyeyim hiç bakmadım. 186 kredim var. Altı kredim kaldı sadece. İnşallah geçerim artık. 

Toplam Dönemi : 15
AÖL'de Okuduğu Dönem : 12
Toplam Kredi : 198
Ortak Kredi : 82
Mezuniyet: 28-29 Temmuz 2012
MEZUN!
AÖL'de Okuduğu Dönem : 12
Toplam Kredi : 198
Ortak Kredi : 82
Mezuniyet: 28-29 Temmuz 2012
MEZUN!
192 kredim var
birde alan kredim 88
Son sınavım allahın izniyle. zorunlu derslerimden bir tek din kültürü 5 kaldı. sadece ondan gireceğim sınava. herkese bol şans. muafiyet bile yetiyor sanırım bana
birde alan kredim 88
Son sınavım allahın izniyle. zorunlu derslerimden bir tek din kültürü 5 kaldı. sadece ondan gireceğim sınava. herkese bol şans. muafiyet bile yetiyor sanırım bana
bu bnm 6 dönemim,115 kredim var son dönemde çalışmak derken zaten çalışma süresimiz kısa bnde bilerek kısaltıyorum,sınav tarihlerinn eşit bir dağılımı bile yok,nese son 1 hafta sıkı çalışınca daha çok akılda kalıyor..
adam gibi daha yeni çalışmaya başladım 13 ders var son 2 gün 

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
-
- Doktor
Daha 1 sınava hazırlanıp gitmedim.. Lanet olsun içimden gelmiyor (:
siz yine iyisiniz. misal temmuz sınavına hiç calısmadım. 

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Bu saatten sonra kendimi tembel olarak sıfatlandırmayacağım.