ek sınav sorum.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
thend18
Çırak

ek sınav sorum.

Mesaj gönderen thend18 » 02 Ağu 2012, 19:14

arkadaslar 1 tane zrnlu dersımı veremdım ıcın mezun olamıcam bu sebepten dolayı ek sınava gırmem lazım nasıl nerde başvuru yapablırım ayrıca sınav ankaradamı olucak...

emrahk
Onursal Üye

Re: ek sınav sorum.

Mesaj gönderen emrahk » 02 Ağu 2012, 23:39

Ek sınav kararı alınırsa, o zaman ortaya çıkacak sadece Ankara'da mı yoksa diğer illerde de mi yapılacağı. Aşağıdaki linkteki dilekçeyi gönder AÖL'ye, çok talep olursa Ankara dışında da yapılacaktır;

http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=8028
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

accursed
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen accursed » 05 Ağu 2012, 00:28

Yalnız bir şey dikkatimi çekti bu sene ek sınav isteyen arkadaşlar geçen sene bizim olduğumuz kadar ilgili ve organize değil bu sınavı isteyen arkadaşlar için ciddi bir tehlike arz ediyorun çünkü talebe göre açılan bir sınav bu. Arkadaşlar bence çok daha organize olup birlikte hareket etmeniz gerekiyor.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Ağu 2012, 05:44

Benim de anlamadığım şu;

Ankaradaki yetkililer için;

:arrow: Ek sınava ihtiyacı olanlardan gelen talepler mi önemli. Yoksa

:arrow: Ek sınava ihtiyacı olsun olmasın talep edenlerin sayıca çokluğu mu önemli :?:

Yani atıyorum bu sene 1 kişinin ek sınava ihtiyacı olsa ama sınava ihtiyacı olmayanlardan yüzlerce talep gitse bu nazara alınır mı sizce bunu merak ediyorum
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön