yardımcı olur musunuz?

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

çağrı
Uzman

yardımcı olur musunuz?

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 00:05

merhaba

2012-2013 iş takvimi hazırlandı .ancak dikkatimi çeken 3 dönem sınava girileceği ve III. DÖNEM SONU SINAVı
20-21 Temmuz yapılacakmış.biz 8 dönem okuyacaksak zaten 6.dönemide bitirdik .kalan 2 dönem olduğuna göre 3.dönem sınavına da girmek zorunda mıyız?yani bildiğim kadarıyla 192 kredi toplanırsa 8.dönem sonrasında mezun oluyoruz
şuan kredim 161 kredim var ..şu halde 3. dönem sınavına girecek mıyım .yoksa ek sınav yerine mi geçıyor..
şimdiden teşekkür ederim ....

çağrı
Uzman

Re: yardımcı olur musunuz?

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 00:53

son sınav sonuçları yayınlanmadı ama yuksek tahmınle bu şekil

ygs sınavı nısanda yapılırsa tercih yapılamaz nıtekim okul puanı falan olmaz ortada lütfen bılgısı olan varsa aydınlatabilir mi
ben 147 aradım lakin kadın kafamı daha da karıştırdı ...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2012, 05:07

Hangi dönem mezun olursan okul o zaman biter zaten. Mesela sen 2013 Mayıs sınavı ile kredilerini ve 8 dönemi tamamlıyorsan, Mayıs'ta mezun olursun zaten. Temmuz sınavına da kredisi veya dönemi tutmayanlar girer.

2013 YGS'de Mart ayının son haftası yapılacak, ÖSYM iş takvimini yayınladı. Bu zamana kadar ki gibi, bundan sonra da okul puanı konusunda bir sorun çıkmayacak, sizler derslerinize odaklanın yeter... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 15 Ağu 2012, 16:27

eee peki şimdi bu iş takviminde bir ek sınan felan da gözükmüyor 2012 Ağustos - Eylül için =/ bu ek sınav ne zaman belli olacak..

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 18:51

ya ALLAH RAZI OLSUN VALLAHİ coğ .hocalığı değil asıl hakkınız olan
EĞİTİM BAKANI OLMAK şu aöl öğrencilerinin hızırı sizsiniz
hem daha duyarlı hem de daha verimli oluyorsunuz birçok yetkili kişiden
ALLAH HEPİNİZİ HAKKETİĞNİZ STATÜYE GETİRSİN inş....TEŞEKKÜR EDERİM

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2012, 18:53

çağrı yazdı:ya ALLAH RAZI OLSUN VALLAHİ coğ .hocalığı değil asıl hakkınız olan
EĞİTİM BAKANI OLMAK şu aöl öğrencilerinin hızırı sizsiniz
hem daha duyarlı hem de daha verimli oluyorsunuz birçok yetkili kişiden
ALLAH HEPİNİZİ HAKKETİĞNİZ STATÜYE GETİRSİN inş....TEŞEKKÜR EDERİM
Estağfurullah... :D

Seni de istediğin statüye getirsin inşallah...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 18:56

bi de bildiğim kadarıyla ünv.kayıt yapmak için bi çıkma belgesi alıyormuş kişi
bi arkadaşım 1. sınıfı bitirdi bu sene 2.olacak ama hala diploması gönderilmemiş
6 ay içinde getirlmezse okul kaydı silinecek dendi ...bu sorun herkeste kendini tekrarlıyor mu ?
yoksa kendi mi dilekçe falanla üstelemeli

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2012, 18:59

çağrı yazdı:bi de bildiğim kadarıyla ünv.kayıt yapmak için bi çıkma belgesi alıyormuş kişi
bi arkadaşım 1. sınıfı bitirdi bu sene 2.olacak ama hala diploması gönderilmemiş
6 ay içinde getirlmezse okul kaydı silinecek dendi ...bu sorun herkeste kendini tekrarlıyor mu ?
yoksa kendi mi dilekçe falanla üstelemeli
Evet, diplomalar geç basılıp yollandığı için, acil durumlarda (üniversite kayıtları gibi) "çıkma belgesi" alınır ve o iş halledilir. Ama bu belge 6 ay geçerlidir ve üniversiteye diplomanı teslim edip, çıkma belgesini öğrenci işlerinden iade alıp, Halk Eğitim Merkezi'ne iade etme zorunluluğu vardır...

Mustafa Kemal Atatürk

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 15 Ağu 2012, 19:09

sadece 6 ay öyle mi?
unv. işler çok iyi ve disiplinli yürüyo demek ki :)saolun

hocam bi ssorum daha olacak kusura bakmayın

hepimizn ortak problemi şu ingilizce ..ama 7 ve 8 asıl problem ....
6 bile çok zorladı ya ..ya bizden önceki öğrencilerin böyle bı sıkıntısı yoktu
sanırım 5. sonrasında bitiyordu çileleri ya dilekçe falan versek zorunlulardan kaldırılır mı?
tek sıkıntım o diyebilirm sırf o dersten ygs derslerıne gereken zamanı veremıyoruz
ne yapılabilir sizce muafa çevirilrse kredi düşüyo d,dönem uzuyor ,illede gene aynı zorunludan giriliyor
zaman kaybı belkı sene kaybı ..
dilekçe de 'şu gariban aöl öğrencileri daha sizlerin online test hazırlamaktan ürktüğnüz bir dersi nasıl geçsin
siz bile yapamıyosunuz ALLAH BİLİR onlar ne yapsın ':(desek yeri valla

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2012, 21:18

çağrı yazdı:sadece 6 ay öyle mi?
unv. işler çok iyi ve disiplinli yürüyo demek ki :)saolun

hocam bi ssorum daha olacak kusura bakmayın

hepimizn ortak problemi şu ingilizce ..ama 7 ve 8 asıl problem ....
6 bile çok zorladı ya ..ya bizden önceki öğrencilerin böyle bı sıkıntısı yoktu
sanırım 5. sonrasında bitiyordu çileleri ya dilekçe falan versek zorunlulardan kaldırılır mı?
tek sıkıntım o diyebilirm sırf o dersten ygs derslerıne gereken zamanı veremıyoruz
ne yapılabilir sizce muafa çevirilrse kredi düşüyo d,dönem uzuyor ,illede gene aynı zorunludan giriliyor
zaman kaybı belkı sene kaybı ..
dilekçe de 'şu gariban aöl öğrencileri daha sizlerin online test hazırlamaktan ürktüğnüz bir dersi nasıl geçsin
siz bile yapamıyosunuz ALLAH BİLİR onlar ne yapsın ':(desek yeri valla
Geçen aylarda bu konuyu, yani İngilizce'nin 5-8 arası derslerinin zorunluluğunun kalkması konusunu çok tartıştık. Hatta mailler de gönderildi.. Ama örgün müfredatta bu dersler zorunlu olduğu için, haliyle örgünle paralel müfredata sahip AÖL'de de bu derslerin kalkması mümkün olamayacağı cevabı geldi yetkililerden.

Dolayısıyla yapılması gereken başarılamıyorsa bir an önce muaf olunması. Dönem uzuyor ama başka çare yok...

Mustafa Kemal Atatürk

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 16 Ağu 2012, 04:28

:cry: yapılacak bişey yok ...teşekkür ederim bilgilendirdiniz için..

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 16 Ağu 2012, 23:37

SORMAYI UNUTTUM..
okul puanları 30 ile 60 arasında olacak denilmişti.
ve meslek lisesi öğrencileri ek puan almıyacakları gibi puanlarda kırılmayacak
normal düz liselerdeki gibi eşit koşullarda yarışacaklar ...bu geçerli değil mi?

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön