Ek Sınav Kesinleşti
Ek Sınav Kesinleşti
Ek sınav yapılması kesinleşti şartları okumak için http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=498
Re: Ek Sınav Kesinleşti
Ek sınavın tarihi değişebilir.. 8-9 Eylülde aöf bütünleme sınavları var
super oldu ya gozumun aydın calısmak ıcın sadece 10 gun var ama 

30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tebrikler. 
Demek ki biz öğrencilerin de yaptırımı söz konusu.

Demek ki biz öğrencilerin de yaptırımı söz konusu.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Gözünüz aydın arkadaşlar... Ek sınavda hepinize başarılar diliyorum.
- by_scorpion
- Asistan
Fakat sonuçlar 15 Eylül'de açıklanacak diyor ee ek sınav ile mezun olanlar nasıl kayıt olacak tercihinde gelen Üniversiteye hadi kabul etmezler ise :S
Dostum 3. sınavların sonuçları hariç benimde 31 alan kredisine ihtiyacım var.Bir dersten geçmiş olsam sınava girebiliyorum.emrahk yazdı:30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
Büyük ihtimal üniversite kazandım.Şimdi 1-2 güne sonuçlar açıklanır diyorlar.Ben mezun olacağıma dair bi belge alıp gidip kaydımı yaptıracakmışım.Sonrasında geçince diplomayı götürcekmişim bu forumdan takip ettiğim kadarıyla.Ama kayıt olduğum okula sordum müdürü halk eğitim merkezinden alacaksın dedi.Halk eğitime sordum onlarda kayıt olduğun okula gideceksin dedi.Ben şimdi nerden alacağım mezun olabilecek durumda olduğuma dair belgeyi ?
binlerce kez şükür rabbime gözümüz aydın.ama kesin dimi yaa.sınav sonuçları açıklanmadan belli olmaz demişlerdi
dersleri ne zaman seçebiliriz bide kayıt yeniletmek gerekiyo mu şimdi
147 yi aradım ilk defa güzel bişey söyledi yani ek sınavın kesinleştiğini 

Mezun olabileceğine dair mazeret belgesini AÖL ilerki günlerde (Ağustos sonuna doğru) siteden duyurur. Bu belgeyi Halk eğitimler verecek. Tabi koordinatör liseler de verebilir...denden yazdı:Dostum 3. sınavların sonuçları hariç benimde 31 alan kredisine ihtiyacım var.Bir dersten geçmiş olsam sınava girebiliyorum.emrahk yazdı:30 krediden fazla eksiği kalıp sınava giremeyecek arkadaşlar doğal olarak üzülüyor, ama elden birşey de gelmez. Şunu bilsinler ki, ÖSYS tercih yapıp, yerleşenler kaydolmayınca bir sonraki yılda OBP (okul puanı) yarıya düşer biliyorsunuz. Ama 30+ eksiği olduğu için ek sınava katılamayıp, üniversiteye kaydolamayacak olanlar, "mezun olamadım" diye mazaretlerini ÖSYM'ye bildirdikleri zaman 2013'teki ÖSYS sınavlarında okul puanları yarıya düşmeyecektir. Hayat devam ediyor arkadaşlar, seneye daha iyi bir puan alabilirsiniz...
Büyük ihtimal üniversite kazandım.Şimdi 1-2 güne sonuçlar açıklanır diyorlar.Ben mezun olacağıma dair bi belge alıp gidip kaydımı yaptıracakmışım.Sonrasında geçince diplomayı götürcekmişim bu forumdan takip ettiğim kadarıyla.Ama kayıt olduğum okula sordum müdürü halk eğitim merkezinden alacaksın dedi.Halk eğitime sordum onlarda kayıt olduğun okula gideceksin dedi.Ben şimdi nerden alacağım mezun olabilecek durumda olduğuma dair belgeyi ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
27, 28, 29 Ağustos 2012 tarihleri arasında bankaya gidip 20 TL yatıracak, sonra koordinatör okullardan başvurunu yapacaksın. Sonra her dönem ki gibi ders seçeeksin...gül kılıç yazdı:dersleri ne zaman seçebiliriz bide kayıt yeniletmek gerekiyo mu şimdi
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
hmm.peki saolasın.