Merhaba arkadaşlar...
Şu an itibariyle AÖL'de 9 dönem okudum. Son sınav kredileri hariç hali hazırda 152 kredim mevcut. Süleyman Demirel Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım... Gel gör ki ek sınav kayıt tarihinden tam 4 gün sonra yapılacak.
AÖL sitesinde şöyle yazıyor "Üniversiteye kayıt yaptıracak mezun öğrencilerden diploması hazır olmayanlar için düzenlenir. Diploma hazırlanıncaya kadar 6 ay diploma yerine geçer."
Lise o ek sınavla kesin bitecek ama kayıt nasıl yaptıracağım? Çıkma belgesi alabiliyor muyum? Alabiliyorsam kaç gün içinde alabilirim? Alamıyorsam kaydımı nasıl yaptırırım? Bilen varsa, açıklayabilirse sevinirim.
Ek Sınav-Üniversite Kayıt Sorunsalı
Re: Ek Sınav-Üniversite Kayıt Sorunsalı
eğer 3.sınava girdiysen(daha sonucları acıklanmadı)162 krediye tamamlarsan ek sınava girip 192 krediye ulaşıp mezun olursun kayıt işlerini kafana takma mazeretli kayıt olacaksın
-
- Acemi
Re: Ek Sınav-Üniversite Kayıt Sorunsalı
Bir kağıt alacaksın ismi ne bilmiyorum, onunla beraber üniversite kaydını yaptırabiliyorsun 'mazeretli kayıt' adı altında geçiyor. Kağıtta da "ek sınavda mezun olacağını" söylemiş oluyorsun. Ek sınavdan da geçince geçici mezuniyet belgesini vereceksin, gerçek kayıdın tamamlanmış olacak. Şuan dua et de son sınavdan en az 10 kredi almış ol.. Yoksa ek sınava giremiyorsun.
Kredi: 161
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8