Artık ders notlarımı yayınlamayacagım
Artık ders notlarımı yayınlamayacagım
Arkadaşlar geçmiş sınavlardan soruları konu konu ayarlayıp hem kendim hemde sizin için not alıp bu notları sitede paylaşıyordum ama sanki bu notlara ilgi ve alaka az gibi geldi hep aynı kişiler yorum yapıp yapılan yorumlar iki elin parmak sayısını geçmiyor burada bir emek var ama bu emek karşısında ilgi az olunca benimde ders notlarını hazırlayıp sitede yayınlama isteğim gerçekten azalıyor bir sanatçı için sesinin yaptıgı işin begenilmesi ne ise benim içinde sitedekilerin yorumu o aslında ben bunu yorumlar için veya sitede begenilmek içinde yapmıyorum ama emek karşısında herkez emeginin karşılığının hissedilmesini ister beni yalnış anlamayın yanlış anlaşılmak istemem
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Re: Artık ders notlarımı yayınlamayacagım
bence siz bizi yanlış anlıyorsunuz. Evet bir emek harcıyorsunuz ancak karşılık beklememeniz gerekir. Evet yorum yapılmıyor ama bir çok arkadaş sizin konularınıza ihtiyaçları oldukları için göz atıyorlar. Anlayacağınız bu forumda konularınız fazlasıyla ilgi görüyor. Ancak bizler sizin bu konuları karşılıksız yardımcı amaçlı yaptığınızı düşünerek yorum yapmıyoruz. Zaten konular yorum yapmayı gerektirmiyor. İlginiz ve alakanızdan dolayı tüm arkadaşlar adına teşekkür eder hayırlı günler dilerim...
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Geçtiğimiz sınav benim 6. dönemimdi. Coğrafya, TC 2, Dil ve Anlatım ve Edebiyata senin notlarınla çalıştım hepsinden de yüksek puanlar aldım. Bence devam etmelisin (:
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
bencede devam etmelisin çünkü ders notların çok yararlı oluyor bizler için lütfen devam et
kalan kredi:56 toplam kredi:136
- kardelen198
- Uzman Doktor
Ben de arkadaşlara katılıyorum, Notların çok başarılı ve arkadaşlarımıza faydalı oluyordur muhakkak devam etmelisin.
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama yorum yapan olmayınca sanki boşuna hazırlıyorum bu ders notlarından sanki kimse faydalanmıyor gibi geliyor benim için ne kadar çok kişi bu notlardan faydalanırsa bende o kadar çok özenirim ki not hazırlamak için bunun içinde karşılık beklemem ama herkezin faydalandığını görmek isterim insanların ne kadar faydalandığınıda görmek için tabi yorumları okumak isterim lütfen beni yanlış anlamayın kendi kendime dedim ki bir kişide faydalansa emrah sen yinede devam et inşallah devam edecem arkadaşlar eleştirileriniz olumsuz olsa dahi yazın hepinizin ilgisine teşekkür ederim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
-
- Doktor
Bence kesinlkle devam et... Hem sen nete yazarken notları sende tekrar etmiş olursun.. böylelikle... sadece sınav değil.. sonrasında da bir çok kişiden daha fazla şey biliyor olarak mezun olrsun AÖL den. Bence devam et çok hayırlı bir iş yapıyorsun.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
bence devam et emrah yaptığın çok güzel yorumda arkadaşlarımız yazarsa daha güzel olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Girecegim her sınavın notlarını hazırlayıp burada yayınlamaya devam edecegim... Yorumları okuyunca insanların faydalandığına kanaat getirdim tşkler
Tebrikler hocam.Sen yazmaya devam et.Bizler arkanızdayız.emrah42 yazdı:Girecegim her sınavın notlarını hazırlayıp burada yayınlamaya devam edecegim... Yorumları okuyunca insanların faydalandığına kanaat getirdim tşkler
Sorun bizde bir teşekkürü esirgiyoruz gecen sınav tarih 5-6 iki sınavdanda sizin sayenizde yüksek notlar aldım k.b haklısın emeğe saygı lütfen
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
devam etmeye karar verdiğine sevindim emrah42 yorum yapmayanları falan bi kenara bırak bizler senin arkandayız 

kalan kredi:56 toplam kredi:136
- muhammet38
- Çırak
kardeş senin hazırladığın notlar gerçekten benimde işime çok yaradı çok teşekkürler özellikle inkılap 2 çok iyi not aldım sen devam et kardeş birbirimize yardımcı olalım. arkadaşlar aşağıdaki linktede çoğu dersin notları var göz gezdirdim kaliteli hazırlanmış ek sınav öncesi çoğu arkadaşa yardımcı olacaktıremrah42 yazdı:arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama yorum yapan olmayınca sanki boşuna hazırlıyorum bu ders notlarından sanki kimse faydalanmıyor gibi geliyor benim için ne kadar çok kişi bu notlardan faydalanırsa bende o kadar çok özenirim ki not hazırlamak için bunun içinde karşılık beklemem ama herkezin faydalandığını görmek isterim insanların ne kadar faydalandığınıda görmek için tabi yorumları okumak isterim lütfen beni yanlış anlamayın kendi kendime dedim ki bir kişide faydalansa emrah sen yinede devam et inşallah devam edecem arkadaşlar eleştirileriniz olumsuz olsa dahi yazın hepinizin ilgisine teşekkür ederim
https://hotfile.com/dl/154737025/b830af ... r.rar.html
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
dostum zaten forumda aktif takılan üyeler belli, o yüzden herkesten yorum bekleyerek boşa üzülürsün
özenle takip ediyor ve dualarımızı esirgemiyoruz merak etme 

inkilap 1 e sizin hazirladiginiz notlarla girdim kitaba çok az göz gezdirdim 85 veya 90 bekliyorum devam ederseniz seviniriz 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...