2.ek sınav
2.ek sınav
arkadaşlar ikinci ek sınav isteyen ve bunun içinde dilekçe gönderen veya gönderecek olan var mı
birlikte hareket edince işe yarıyo.birbirimizden haberimiz olsun.

Re: 2.ek sınav
Biraz sonra başlık açacağım, dilekçe örneği de olacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
2. ek sınav kime olucak ? kaç kredilik olucak ?
İkinci ek sınav yapılırsa eğer, daha belli olmasa da muhtemelen mezuniyetine en fazla 12 kredi eksiği kalanlar katılabilecek. Tabi toplam dönemleri en az 8 olmak şartıyla. Ayrıca 2. sınav Ankara'da yapaılır sadece diye düşünüyoruz...milne yazdı:2. ek sınav kime olucak ? kaç kredilik olucak ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
sence olur mu emrah abi.yani ilkinde mezun olamasak mecbur nerde olursa olsun onada giricez.yoğun istek olsa yaparlar mı ve üniversite kayıtlarına yetişir mi ki.
sonuçlarda 22 ağustos dendi ama yarın acıklanacak galiba.
Bu dilekçe işini bana söyleyin nereye gönderilio falan benm aol okudugum dönem:6 182 kredi alan 99 kredi var 1. ek sınava girersem 7 olacak 2.side olursa 8 (eşittir)=MEZUN 
Bide ben ek sınavlara girip mezun olamazsam verdiğim krediler bende gene kalıyor demi?

Bide ben ek sınavlara girip mezun olamazsam verdiğim krediler bende gene kalıyor demi?
Öncelikle ek sınavlarda dönem artmıyor. Yani şuan itibariyle toplam dönemi en az 8 olanlar girebilecek ilk ek sınava zaten. Ama AÖL'de okuduğun dönemi söylemişsin. Öğrenci girişinde "toplam dönemi" bölümüne bak, 8 ve üzeri ise sen de ek sınava girebilirsin. Eğer bunun altındaysa dönemin, ilk ek sınava da giremezsin...ynusEmr3 yazdı:Bu dilekçe işini bana söyleyin nereye gönderilio falan benm aol okudugum dönem:6 182 kredi alan 99 kredi var 1. ek sınava girersem 7 olacak 2.side olursa 8 (eşittir)=MEZUN
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
İstek çok olursa kesin olur. Ama ne alemde dilkeçe ve maillere ilgi bir bilgim yok...gül kılıç yazdı:sence olur mu emrah abi.yani ilkinde mezun olamasak mecbur nerde olursa olsun onada giricez.yoğun istek olsa yaparlar mı ve üniversite kayıtlarına yetişir mi ki.
emrahk yazdı:Öncelikle ek sınavlarda dönem artmıyor. Yani şuan itibariyle toplam dönemi en az 8 olanlar girebilecek ilk ek sınava zaten. Ama AÖL'de okuduğun dönemi söylemişsin. Öğrenci girişinde "toplam dönemi" bölümüne bak, 8 ve üzeri ise sen de ek sınava girebilirsin. Eğer bunun altındaysa dönemin, ilk ek sınava da giremezsin...ynusEmr3 yazdı:Bu dilekçe işini bana söyleyin nereye gönderilio falan benm aol okudugum dönem:6 182 kredi alan 99 kredi var 1. ek sınava girersem 7 olacak 2.side olursa 8 (eşittir)=MEZUN
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
istanbulda olmazmı. acaba..daha önceleri hep ankaradamı yapıldı..emrahk yazdı:İkinci ek sınav yapılırsa eğer, daha belli olmasa da muhtemelen mezuniyetine en fazla 12 kredi eksiği kalanlar katılabilecek. Tabi toplam dönemleri en az 8 olmak şartıyla. Ayrıca 2. sınav Ankara'da yapaılır sadece diye düşünüyoruz...milne yazdı:2. ek sınav kime olucak ? kaç kredilik olucak ?
greenpink
emrahk yazdı:İstek çok olursa kesin olur. Ama ne alemde dilkeçe ve maillere ilgi bir bilgim yok...gül kılıç yazdı:sence olur mu emrah abi.yani ilkinde mezun olamasak mecbur nerde olursa olsun onada giricez.yoğun istek olsa yaparlar mı ve üniversite kayıtlarına yetişir mi ki.
emrahk yazdı:Öncelikle ek sınavlarda dönem artmıyor. Yani şuan itibariyle toplam dönemi en az 8 olanlar girebilecek ilk ek sınava zaten. Ama AÖL'de okuduğun dönemi söylemişsin. Öğrenci girişinde "toplam dönemi" bölümüne bak, 8 ve üzeri ise sen de ek sınava girebilirsin. Eğer bunun altındaysa dönemin, ilk ek sınava da giremezsin...ynusEmr3 yazdı:Bu dilekçe işini bana söyleyin nereye gönderilio falan benm aol okudugum dönem:6 182 kredi alan 99 kredi var 1. ek sınava girersem 7 olacak 2.side olursa 8 (eşittir)=MEZUN
Öğrenci No :
Adı : YUNUS EMRE Soyadı :
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 12 AOL'de Okuduğu Dönem : 6
Toplam Kredi : 182 Alan Kredi : 99
bnim acıklmama bu bana ek sınava girebilirsin die mesaj geldi.Şimdi ek sınava girdigimizde aöl.de okudugumuz dönem artmıo mu ?İstedikleri o 8 ve üstü toplam dönemim tutuo .Ve ek sınavda 2 oturum olacak 15 kredimi sececez ?Ve 2. ek sınav olursa ve ben girince mezun olamazmıyım ?
Ankara'da yapılacağı kesin gibi. İlk ek sınav da genelde Ankara'da yapılırdı ama geçen sene yolladığımız dilekçelerde diğer illerde de yapılması için ısrar ettik ve sesimizi duydular. Ama 2. ek ısnava talep az olacağından ve zaman kısıtlı olacağından Ankara dışında yapılması çok zor...ynusEmr3 yazdı:istanbulda olmazmı. acaba..daha önceleri hep ankaradamı yapıldı..emrahk yazdı:Senin toplam dönemin 12 ve ek sınava girebilirsin. AÖL'de okuduğu dönem kısmını dikkate alma, onun bir önemi yok. Ek sınavda zorunlu derslerin varsa onları seç ilk önce. Yoksa kolaylarından seçmelileri seçip kredini 192'ye tamamla. Başarılar...gül kılıç yazdı:sence olur mu emrah abi.yani ilkinde mezun olamasak mecbur nerde olursa olsun onada giricez.yoğun istek olsa yaparlar mı ve üniversite kayıtlarına yetişir mi ki.
İkinci ek sınav yapılırsa eğer, daha belli olmasa da muhtemelen mezuniyetine en fazla 12 kredi eksiği kalanlar katılabilecek. Tabi toplam dönemleri en az 8 olmak şartıyla. Ayrıca 2. sınav Ankara'da yapaılır sadece diye düşünüyoruz...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ynusEmr3 yazdı:emrahk yazdı:gül kılıç yazdı:sence olur mu emrah abi.yani ilkinde mezun olamasak mecbur nerde olursa olsun onada giricez.yoğun istek olsa yaparlar mı ve üniversite kayıtlarına yetişir mi ki.
Önemli olan toplam dönemi kısmıdır ve senin 12 olduğu için rahatlıkla ek sınava girebilirsin. İlk önce zorunlu dersler kısmında ortak dersin veya alan dersin varsa onları seçersin. Yoksa kolay dulduğun seçmeli dersleri seçip, kredini 192'ye tamamlamaya çalışırsın. Başarılar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
meraba arkadaşlar bu 2. ek sınav 8 eylül de yapılacak olan sınavın sonunda mezuniyet için 12 kredisi kalanlar için mi yapılıyor.