sanat tarihi yardım
sanat tarihi yardım
arkadaşlar sanat tarihi 1 i seçmeli ders olarak hangi dönemde seçebileceğim ve kaç kredi önümüzdeki sınavda 7 dönemde olacağım .
Re: sanat tarihi yardım
yerinde olsam başka ders varsa seçerdim en kazık derstir
alansız olarak ben yanılmıyosam 5. veya 4.dönemde almıştım onca çalıştım 55 ile geçmiştim
alansız olarak ben yanılmıyosam 5. veya 4.dönemde almıştım onca çalıştım 55 ile geçmiştim
Re: sanat tarihi yardım
Sanat tarihi -1 i ben 4. dönemde seçmeli olarak almıştım. Diğer derslere çalıştığım kadar sanat tarihine de çalıştım ama 65 aldım. Kendisi not ortalamamı düşürdü. Ve sanat tarihi-2 yi seçmedim.

Re: sanat tarihi yardım
kredisini ve diğer sorduğun şeyleri öğrenmek için google sayfasına aol okuduğun bölüm dersleri diye yaz çıkar.yani şu şekil/aol genel kültür dersleri gibi.
-
- Acemi
- Mesajlar: 58
- Kayıt: 12 Ağu 2012, 00:02
Re: sanat tarihi yardım
Sanat tarihini seviyosan eğer seç. Ben çok kolay bulmuştum ve o dersi bilmek insana genel kültür de kazandırıyor..Bence çok güzel. Ama sevmiyosan ona çalışmak sıkıcı gelebilir ve geçemeyebilirsin.
Kredi: 161
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
Re: sanat tarihi yardım
kitabı actım not almaya basladım hemen sıkıldım kafam almadı secmeyeceğim secmeli ders zaten 

Re: sanat tarihi yardım
Arkadaşlar ben seçmeli dersi seçerken mesela ortak ders olarak dil anlatım 6 yımı seçtim hemen bunun seçmelisinide seçiyorum neden bir derse çalışıp o dersten 2 ayrı sınav olmak varken ayrı ayrı ders seçeyim ki size de tavsiyem başarılı oldugunuz derslerin aynı gireceginiz dönemin seçmelisini seçin ama dönemleri aynı olsun ya ben derslere çalışmıyorum derseniz kafanıza göre takılabilirsiniz
))

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Re: sanat tarihi yardım
aynen bende öyle yaparım en akıllıcasıemrah42 yazdı:Arkadaşlar ben seçmeli dersi seçerken mesela ortak ders olarak dil anlatım 6 yımı seçtim hemen bunun seçmelisinide seçiyorum neden bir derse çalışıp o dersten 2 ayrı sınav olmak varken ayrı ayrı ders seçeyim ki size de tavsiyem başarılı oldugunuz derslerin aynı gireceginiz dönemin seçmelisini seçin ama dönemleri aynı olsun ya ben derslere çalışmıyorum derseniz kafanıza göre takılabilirsiniz))