Arkadaşlar bn mesleki açık lise de mesleki eğitimimi aldım sadece kültür dersleri kaldı işe girmek içim mesleki eğitimimi aldığıma dahil bir belge bana verebilirler mi?
birde ek sınava nasıl başvuracam tam anlamadım dönemim 9 kayıt yapabilirmiyim..
bi açıklık getirirmisiniz lütfen?
Re: bi açıklık getirirmisiniz lütfen?
Meslek eğitimi aldığına dair belge veriliyor mu hiç duymadım. Zaten diplomanı alınca aynı zamanda meslek eğitimi aldığının kanıtı oluyor. Ayrıca MAÖL mezunlarına "işyeri açma belgesi" veriliyor. Mezun olduktan sonra okuluna ne zaman verebileceklerine dair sorabilirsin.
Ek sınav başvuruları Pazartesi başlıyor ve 3 gün sürecek. İlk önce kayıt yenileme gibi bankaya 20 TL yatıracaksın, sonra yüzyüze eğitimi aldığın okula gidip başvurunu yaparsın. Sonra ders seçim işlemi vs.. klasik işler...
Ek sınav başvuruları Pazartesi başlıyor ve 3 gün sürecek. İlk önce kayıt yenileme gibi bankaya 20 TL yatıracaksın, sonra yüzyüze eğitimi aldığın okula gidip başvurunu yaparsın. Sonra ders seçim işlemi vs.. klasik işler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: bi açıklık getirirmisiniz lütfen?
teşekkür edrim bilgileriniz için.