Ek sınav hakkında...

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ynusEmr3
Çırak
İletişim:

Ek sınav hakkında...

Mesaj gönderen ynusEmr3 » 25 Ağu 2012, 22:02

Ben 182 alan 99 kredim var bnm ek sınava girebilirsiniz die internetteki sayfama geldi.Ben şimdi kayıt yaparım ek sınava kaç kredi seçioz ve benim dönem 6 bu sınava girersem 7 oalcak mezun olmak için 8 gerekio bu sınavda bazı kredileri veririm ocaktaki sınavada girerim biter bölemi olacak 2. eksınav verirlermi ?Şimdiden teşekkürler.. :arrow: :?: :!:

HATİP
Çırak

Re: Yardım pls ;)

Mesaj gönderen HATİP » 25 Ağu 2012, 22:04

mezun olma durumun var vermelerı lazım ama soyle bı durum soz konusu 8. donem sınavına gırecek olsa ıdın verırlerdı rahatlıllasımdı ıse bıraz zor gıbı bılfıgım kadarı ıle

ynusEmr3
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen ynusEmr3 » 25 Ağu 2012, 22:07

HATİP yazdı:mezun olma durumun var vermelerı lazım ama soyle bı durum soz konusu 8. donem sınavına gırecek olsa ıdın verırlerdı rahatlıllasımdı ıse bıraz zor gıbı bılfıgım kadarı ıle

yani bu sınava girsem dersleri versem verdigim krediler gitmez demi ? ve 7. döneme girdim die ? eger gitmezse ocakta girerim sınava mezun olurum _??

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 25 Ağu 2012, 22:13

ynusEmr3 yazdı:Ben 182 alan 99 kredim var bnm ek sınava girebilirsiniz die internetteki sayfama geldi.Ben şimdi kayıt yaparım ek sınava kaç kredi seçioz ve benim dönem 6 bu sınava girersem 7 oalcak mezun olmak için 8 gerekio bu sınavda bazı kredileri veririm ocaktaki sınavada girerim biter bölemi olacak 2. eksınav verirlermi ?Şimdiden teşekkürler.. :arrow: :?: :!:

Dönem itibariyle sıkıntı yaşıyorsun. 8.dönem ve üstü Yazıyor mezuniyet şartlarında..
AYRICA EK SINAVA GİRME HAKKIN YOK cunki ... 8. Dönem ve üzeri şartı var.
Ek sınav hakkı bututonuna bak.. orda HAKKI Vardır yazıgını zanettmiyorum..

http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=498

Burdan girip Ek sınav hakkı kimelre veriliyro bak. Ama senin öyle bir hakkın yok şu anda..

BOl şanslar..

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

ynusEmr3
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen ynusEmr3 » 25 Ağu 2012, 22:16

Öğrenci Genel Bilgileri
Öğrenci No :.................
Adı : YUNUS EMRE Soyadı :................
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF

EK SINAV BAŞVURU DURUMUNUZ

Öğrenci Ek Dönem de Sınava Girmek İçin Geçerli Şartları Taşıyor..

Banada bu geldi ???
Ögrenc, bilgilerimin altında yazıyor ???
Sen o toplam dönemi karştırıyorsun galiba sen kredi bilgilerine gir orada toplam dönemle aölde okudugu dönem farklı

Öğrenci No :
Adı : YUNUS EMRE Soyadı :
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 12 AOL'de Okuduğu Dönem : 6
Toplam Kredi : 182 Alan Kredi : 99

vişneçürüğü
Doktor

Re: Ek sınav hakkında...

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 25 Ağu 2012, 22:25

o durumda senin dediğin gibi dönemin 7 değil 8 dir... bunu dediğine göre..
Ozamn girebilrsin.
-192 krediyi yamamlarsan.
-Zorunlu dersin Yoksa ( muafsan yada veridsen)
-Alanın varsa ve yani Genel kültür değilsen oradan da 80 kredi doldurmuşsan Mezun olursun..

BOL ŞANS ...

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

ynusEmr3
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen ynusEmr3 » 25 Ağu 2012, 22:27

Hmm tmm gende farklı bilgileri olan varsa yazabilir sonradan bakarım teşekkürler asistan ...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Ağu 2012, 04:13

ynusEmr3 yazdı:Hmm tmm gende farklı bilgileri olan varsa yazabilir sonradan bakarım teşekkürler asistan ...
Arkadaşlar karıştırıyor genelde, sen de karıştırmışsın. Önemli olan toplam dönemdir tüm işlemlerde.. Senin de 12 toplam dönemin olduğu için rahatlıkla ek sınava girebilirsin.

"AÖL'de okuduğu dönem" kısmını dikkate almayın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ilknur-ali

Mesaj gönderen ilknur-ali » 27 Ağu 2012, 20:44

merhaba benim açıköğretim lisesinde 2. senem bitti ilk senemi düz lise ikinci senemi meslek lisesi imamhatip bölümü olarak devam ediyorum toplamda 147 kerdim var alan kredimde 44 banada ek sınava gireye hak kazanmışım diye mesaj geldi zorunlu 9 dersim kaldı.ben anlamadım bana niye böyle mesaj geldi derslerim az kaldığı içinmi yüzyüze eğitim derslerim ne olacak bu sınavları bitirip onlaramı devam edeceğim.yardımcı olurmusunuz teşekkürler..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Ağu 2012, 20:47

ilknur-ali yazdı:merhaba benim açıköğretim lisesinde 2. senem bitti ilk senemi düz lise ikinci senemi meslek lisesi imamhatip bölümü olarak devam ediyorum toplamda 147 kerdim var alan kredimde 44 banada ek sınava gireye hak kazanmışım diye mesaj geldi zorunlu 9 dersim kaldı.ben anlamadım bana niye böyle mesaj geldi derslerim az kaldığı içinmi yüzyüze eğitim derslerim ne olacak bu sınavları bitirip onlaramı devam edeceğim.yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
Muhtemelen ortak derslerinizin kredisi yüksek diye ek sınava girebilirsiniz diye mesaj gelmiştir. Ama yüzyüze eğitimle aldığınız alan krediler nedeniyle ortak krediniz tam olsa bile mezun olamazsınız. Yine de mezun olamasanız da, sadece ortka kredileriniz tamamlansız diye ek sınava girebilir misiniz konusunda bilgim yok. Başvurabilirseniz sıanva girebilirsiniz de belli olmaz. Ama zaten eğitimiz devam edeceği için gerekte yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ilknur-ali

Mesaj gönderen ilknur-ali » 27 Ağu 2012, 20:52

teşekkürler bende böyle düşündüm ama mezun olamıycaksam acele sınava gerek yok galiba ..

pertev

Mesaj gönderen pertev » 27 Ağu 2012, 23:33

Bu gün ek sınav kaydı yapılması gerekiyordu ama sistem kapalıymış kimse yaptıramamış. Sadece bir kredim var marım yarın bir sorun yaşamam..

tekyıldız

Mesaj gönderen tekyıldız » 28 Ağu 2012, 21:52

selamlar ...

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 220 Ortak Kredi : 95

ek sınava basvurdum zorunlu derslerım geo1 geo2 ve y.dil 4 var .. ben yıllar ıcerısınde uckere y.dil 4 secmısım ama zorunludan kalkmamıs .. 3 kere kalırsan muaf olursun tabırı vardı neden işlem görmemış. şimdi ek sınavda 2 kere secmıs oldugum geo1 geo2 derslerı ne gırdıgım halde 3 sınıva kabul edılıp muaf olabılıyormuyum ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Ağu 2012, 22:17

tekyıldız yazdı:selamlar ...

ek sınava basvurdum zorunlu derslerım geo1 geo2 ve y.dil 4 var .. ben yıllar ıcerısınde uckere y.dil 4 secmısım ama zorunludan kalkmamıs .. 3 kere kalırsan muaf olursun tabırı vardı neden işlem görmemış. şimdi ek sınavda 2 kere secmıs oldugum geo1 geo2 derslerı ne gırdıgım halde 3 sınıva kabul edılıp muaf olabılıyormuyum ?
Merhaba, İngilizce'ye 4 kez girdim demişsiniz. Bilmediğiniz birşey olmalı, yoksa 3 kere giren herkes muaf olur. Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur. Geometrileri de 3 kez girip kalırsanız muaf olabilirsiniz...

Mustafa Kemal Atatürk

tekyıldız

Mesaj gönderen tekyıldız » 29 Ağu 2012, 23:39

emrahk yazdı:
tekyıldız yazdı:selamlar ...

Merhaba, İngilizce'ye 4 kez girdim demişsiniz. Bilmediğiniz birşey olmalı, yoksa 3 kere giren herkes muaf olur. Belki yanlış hatırlıyorsunuzdur. Geometrileri de 3 kez girip kalırsanız muaf olabilirsiniz...
Yanlış hatırlamıyorum ya secmısım ama sınava gırmemışim ondan muaf olamamışım sanırım ...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön