Açık Liseye kayıt olacağım nasıl çalışacağım
-
Açık Liseye kayıt olacağım nasıl çalışacağım
Arkadaşlar ben şimdi açık liseye kayıt olacağım TM bölümünü seçeceğim ama matematik temelim yok Aciklise.net üzerinden videolarla ve verilen kitaplarla çalıssam başarabilirmiyim geçebilirmiyim?
Re: Açık Liseye kayıt olacağım nasıl çalışacağım
Sen internette var bazı konular ama çok iyi başaramazsın mat. söyleyim digerlerini kolay geçersin mat. ten birinden yardım al.
-
- Acemi
mat'tan geçmek için eski sorulara bakman gerkiyor. Bir de ekol hocaya girip giriceğin konuları izlersen sorunun çözülür.
Liseye sıfırdan başlayacaksan artık alan seçemiyorsun ve alansız okuyorsun.
Ben liseye uzun bir aradan sonra başladım. Evet sayısallarda zorlandım. Babam ve kardeşlerim yardımcı oldular. Bir de ekol hoca sitesinden matemetik çalıştım çok faydası oldu. Hem aöl ün verdiği kitaba çalıştım. Hem de ek olarak fem yayınlarının üniversiteye hazırlık matematik kitabından çalıştım.
Maalesef açık lisenin sayısal kitaplarında yanlışlıklar olabiliyor. BU hususa da dikkat etmelisin. Kitaptaki konuya bak. Aynı konuyu bir de konu anlatımlı üni. hazırlık kitabıyla çalışırsan daha iyi anlaşılıyor. Ben tüm sayısalları geçtim çok şükür. Dershaneye felan gitmeden.
Ben liseye uzun bir aradan sonra başladım. Evet sayısallarda zorlandım. Babam ve kardeşlerim yardımcı oldular. Bir de ekol hoca sitesinden matemetik çalıştım çok faydası oldu. Hem aöl ün verdiği kitaba çalıştım. Hem de ek olarak fem yayınlarının üniversiteye hazırlık matematik kitabından çalıştım.
Maalesef açık lisenin sayısal kitaplarında yanlışlıklar olabiliyor. BU hususa da dikkat etmelisin. Kitaptaki konuya bak. Aynı konuyu bir de konu anlatımlı üni. hazırlık kitabıyla çalışırsan daha iyi anlaşılıyor. Ben tüm sayısalları geçtim çok şükür. Dershaneye felan gitmeden.