derslerin hepsini verdim ama mezuniyet yazmıyor?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
an gelir

derslerin hepsini verdim ama mezuniyet yazmıyor?

Mesaj gönderen an gelir » 08 Eyl 2012, 04:06

arkadşlar merhaba

men maöl elektrik bölümü okudum.alan kredimi 132 olarak tamamladım.ek sınava girerek son alan dersimide verdim. herhangi bir zorunlu dersim yok.tüm alan derslerimi verdim.ancak yüz yüze eğitimi tamamlamamış olarak gözüküyorum.

toplam kredi:296

alan kredi:132

mezun olmam gerekiyor şimdi zorunlu dersler kısmında öğrencinin zorunlu dersi yoktur diyor.ne yapmam gerek.

nakrat
Çırak

Re: derslerin hepsini verdim ama mezuniyet yazmıyor?

Mesaj gönderen nakrat » 08 Eyl 2012, 05:06

aynı olay benim basıma geldi ve 1 hafta bunla ugrstım buyuk ihtimal okul evraklarını yollamadı.hemen okula gidip başarı durum belgesi al ve maole fax at sitede yazar zaten fax sitesi 10 dk sonra mezun gorunur.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 Eyl 2012, 18:02

Ek sınavda geçtiğin meslek derslerinin sonuçları sisteme işlenmemiştir henüz. Birkaç güne hallederler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

an gelir

Mesaj gönderen an gelir » 09 Eyl 2012, 04:25

emrah kardeşim bölüm dersinden ek sınava girdim dersin sonucunu hoca sisteme girmiş.ama mezun yazmıyor.

Hmzx13
Çırak

Mesaj gönderen Hmzx13 » 13 Eyl 2012, 20:01

Bendede aynı sorun var meslekten kredilerimi geçen hafta tamamladım dışarıdan dersimde yok sisteme geçen hafta notlarım girilmesine rağmen hala birşey yok :S Neden acaba bilen var mı üniye kayıt yaptım ama onlarda çıkma belgesini istiyor yakın zamnda

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön