ben anadolu lisesi 3.sınıfı bitirdim 12ye geçtim işte tasdikname alıp açık liseye geçicem üniversite hazırlıkta devamsızlık sorunu olmaması için şimdi soruma geliyorum
benim önceki senelerde yaklaşık (1. ve 2.dönemler dahil 3 senede ) 12 zayıfım var ama ben bu senelerde genelde ortalama ile geçitiğim için bunları verme sorunum olmadı şimdi bu dersler karşıma çıkarmı ?
2.bide şöyle beşey duydum örnek veriyorum(1.sınav 40 2.sınav 45) hoca beni sözlülerle bu dersten geçirmiş o ders sorumlu olarak karşıma çıkarmı ?
3.12sorumlu dersim var 3.sınavıda sayarsam bu sene max.90 puan toplayabilirim bu dersleri verip yeterli krediyi tamamlayıp bu sene mezun olabilirmiyim ?
hepinizin bilebileceği çok acil bir sorum olacak
-
- Doktor
Re: hepinizin bilebileceği çok acil bir sorum olacak
eğer kararını verdiysen yeni kayıt dönemi hemen kayıt ol ...sonrası şu ki ders seçme işlemi sırasında göreceksin hangi derslerin verdiğini kaldığını ona göre seçim yaparsın ...okul müdüründen de mutlaka bilgi al bence borçlu derslerini söylesin...
ablam da aynı şeyi yaşadık üniversiteyi kazandı ..diploma gelcek derken kötü haber geldi ankaradan aradılar lise 1 den 1 ders borçlu dersiniz varmış .....yani geçmiş olsun
ablam da aynı şeyi yaşadık üniversiteyi kazandı ..diploma gelcek derken kötü haber geldi ankaradan aradılar lise 1 den 1 ders borçlu dersiniz varmış .....yani geçmiş olsun

-
- Doktor
Re: hepinizin bilebileceği çok acil bir sorum olacak
arkadaşlar. ben hani sorumlu gecı fallan diye birşey hatırlamıyorum kendimde.
Lise 1 de ki Tastiknamemde Fızık Kimya Boloji hepsi 45 üstü.
Sorumlu gecmiş olmuyorum dedi.. hani şu ortalamadan gectı meselesi bende yok dimi.
Bende bildin gectı yazıyo hiç de 45 altı notum yok ..
bi rsoun cıkar
mi ki fare ?
Lise 1 de ki Tastiknamemde Fızık Kimya Boloji hepsi 45 üstü.
Sorumlu gecmiş olmuyorum dedi.. hani şu ortalamadan gectı meselesi bende yok dimi.
Bende bildin gectı yazıyo hiç de 45 altı notum yok ..
bi rsoun cıkar

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN