YGS KPSS DETAYLI BİLGİ
-
YGS KPSS DETAYLI BİLGİ
merhaba arkadaşlar aranıza cok yeni katıldım ve sizlere sorum olcaktı toplam kredim 104 alan 0 ( alan yok yazıyor zaten ) okumuş olduğum dönem de 6 bu sene kpss kayıtlarını kaçırmışım sanırım ama ben biraz aceleci davranıyorum sanırım ygs tam olarak nedir bana nasıl bir faydası vardır ve ygs sınavına girmem içi,n gerekli şartları tasıyormuyum ve ben düz lise olduğum için alan bölüm secemiyorum kafam cok karışık yardımlarınızı bekliyorum tesekkürlerr
-
- Doktor
Re: YGS KPSS DETAYLI BİLGİ
bu sene ki ygs ye katılma hakkın var ...iyi de çalışıp üç sınavda 90 kredi (eksınavda var ama neyse) alırsan seneye mezun ve ygs veya lys de başarılı olursan üniversiteli olursun ...
bölüm farketmez genel kültür iyidir...hangi derslerde başarılı isen onlardan seçersin tabi ilk zorunlu olanlar...
bölüm farketmez genel kültür iyidir...hangi derslerde başarılı isen onlardan seçersin tabi ilk zorunlu olanlar...
-
- Doktor
ygs daha çok açık öğretim için yeterli oluyor
ama örgün eğitim düşünüyorsan ya da açıkta kontenjanlı 4 yıllık istiyorsan
lys sınavlarına girer alabilceğin en yüksek puanı alırsın...
ilk ygs tabi ki...sanırım martta bende gircem inşaallah.
ama örgün eğitim düşünüyorsan ya da açıkta kontenjanlı 4 yıllık istiyorsan
lys sınavlarına girer alabilceğin en yüksek puanı alırsın...
ilk ygs tabi ki...sanırım martta bende gircem inşaallah.
ygs sonuçlarında:
140 ile 179 arası puan alanlar myo ön lisans ve açık öğretim programlarını tercih edebilirler
180 ve daha fazla puan alanlar üsttekilere ek olarak ygs ile öğrenci alan lisans programlarını tercih edebilirler.
140 ile 179 arası puan alanlar myo ön lisans ve açık öğretim programlarını tercih edebilirler
180 ve daha fazla puan alanlar üsttekilere ek olarak ygs ile öğrenci alan lisans programlarını tercih edebilirler.
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Evet 2013 ygs ye girbilirsin. Sadece Ygs ile AÖF 4 yıllıklar a da gidilebiliyor. Tabi iyi bir bölüm istiyorsan lys ye de girmelisin
Liselerde alan kalktı artık. Kafan karışmasın çalıştıktan sonra istediğin bölüme gidersin
Liselerde alan kalktı artık. Kafan karışmasın çalıştıktan sonra istediğin bölüme gidersin