a) Diplomanın Onaylı Fotokopisi: Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar, diplomalarının onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır. Diplomasını kaybedenler ise, mezun oldukları okuldan alacakları diploma bilgilerini içeren öğrenim belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır.
b) Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi: 2011-2012 öğretim yılında lise veya dengi okul mezunu olan adaylardan, diploması henüz düzenlenmemiş olanlar yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır
Aöf ye mezuniyet belgesi ile kayıt yapılacaktır kesindir
Re: Aöf ye mezuniyet belgesi ile kayıt yapılacaktır kesindir
[quote="anderr"]a) Diplomanın Onaylı Fotokopisi: Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar, diplomalarının onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır. Diplomasını kaybedenler ise, mezun oldukları okuldan alacakları diploma bilgilerini içeren öğrenim belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır.
b) Geçici Mezuniyet Belgesinin Onaylı Fotokopisi: 2011-2012 öğretim yılında lise veya dengi okul mezunu olan adaylardan, diploması henüz düzenlenmemiş olanlar yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi ile kayıt yaptıracaklardır
Kesin olması için gidip kayıt yaptırman lazım bu belgeyle. İnternette herkes birşey yazıyor ama aöf bürosünda kabul etmiyorlar
Kesin olması için gidip kayıt yaptırman lazım bu belgeyle. İnternette herkes birşey yazıyor ama aöf bürosünda kabul etmiyorlar
1. Adayın 2012 ÖSYS sonuç belgesinin Bilgisayar Çıktısı.
2. Adayın mezun olduğu orta öğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi.
Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.
hangi üniversitenin sitesine girersen gir mezuniyet belgesi geçerlidir
2. Adayın mezun olduğu orta öğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi.
Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.
hangi üniversitenin sitesine girersen gir mezuniyet belgesi geçerlidir
hayır gecerlı degıl bugun ben gıttım aöf ye eskısehır unıye faks cekldı kabul etmedıler
Ya sitelerin de diyorki kabul edilecek adamlar işin aslına geldimi kabul etmiyor bu ne biçim ülke ya
Bi de üstüne talep edenlere çıkma belgesi göndermiyorlar ( misal: Kripton
)