Ben belgemi hazırladım sonuçların yayınlanmasını bekliyorum
Ben belgemi hazırladım sonuçların yayınlanmasını bekliyorum
Sonuçlar açıklanınca çıkma belgesi için yollayacam ankaraya bekilyoruz büyük bir heyecanla çıkma belgesi için
Re: Ben belgemi hazırladım sonuçların yayınlanmasını bekliyo
Bu arada 10 tl yi ziraatbankamatikten mi ödüyoruz yoksa içerdenmi saygılar
-
- Doktor
ay evet ya aol sitesine bakmaktan şaşkına dondum... artık acıklansında biz uniye kaydımızı yaptrıp rahata ererlim.
ben direk ankardan elden alacm.çıkma belgemi
ben direk ankardan elden alacm.çıkma belgemi
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Heran açıklana bilir kaç kişi ki sınava giren toplasan 18 bin kişi etmez şimdiye bitmişdir sisteme girmeleri
bu çıkma belgesi olayı uzun sürmez mi ya mezuniyet belgesi olmuyo mu ki çat diye verseler gitsek?
sanırım en hızlı şekil giderek almak olacak. İyi de neler götüreceğiz yanımızda?
İstedikleri belgelere bakınca oluyor arkadaşlar kayıt için gidince olmaz demişler bir türkiye klasigi
Birde üniversiteye mezuniyetimizi göstermek için çıkma belgesimi mezuniyet belgesimi isteyeceğiz. aşağıda iki örnek var
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html
Benimkini içeri almadı atm den yatırdımanderr yazdı:Bu arada 10 tl yi ziraatbankamatikten mi ödüyoruz yoksa içerdenmi saygılar

Menüde ne diyor diploma ödemesimi diyordu ne diyordu
ne zaman yatırdın ben sonuç açıklansın öyle ödeyim deyilmi
arkadaslar cıktı belgesı ıcın ben ankaraya gıtcem gıtmeden once yapmam gerek goturmem gereken bı belge evrak fln varmı hangı yolu uygulamam gerekıyo ??
Çıkma belgesi dilekçesini siteden çıkart mezunsan yada daha deyilsen bekle bankaya 10 tl diploma ödemesi yapak için nufus cüzdan fotokopisi
YA şu an unuttum sırasını felan ama diploma ödemesi diyor tabi. YAni sen yönergeleri izle kolayanderr yazdı:Menüde ne diyor diploma ödemesimi diyordu ne diyordu

BAnkaya 10 lira diploma harcı yatır ve dekontunu al yanına. Belki istemezler ama ne olur ne olmaz bir tane de nüfus cüzdanı fotokopisi al. Dilekçe yazman gerekmez herhalde. Gerekirse de orada yönlendirirler seni.kuki yazdı:arkadaslar cıktı belgesı ıcın ben ankaraya gıtcem gıtmeden once yapmam gerek goturmem gereken bı belge evrak fln varmı hangı yolu uygulamam gerekıyo ??