AÖL.2 EK SINAV HAKKI İSTİYORUZ....
Re: AÖL.2 EK SINAV HAKKI İSTİYORUZ....
Arkadaşlar bu durumdan birçok arkadaşımız mağdur, kimisi sınava 30 dk geç kaldgından sınava alınamıyor kimisi muaf olcagı dersin son kredisini tamamlayamıyor, ve tek dersten kalıyor, 1 sene daha uzuyor hem senesi boşa gtimiş oluyor hemde üniversiteye kaydını yaptıramıyorr,, lütfen sesimi duyuralm 2. ek sınav hakkını isttiyoruz... tek dersten mezun olcak öğrencilerimizi mağdur etmylim...
-
- Doktor
ben bu sınavda mezun oldum. Lakın sızın için yazı yasam.. kale aınırmıyım.. alıncaksam tabikide yazarım?
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Birbirimize destek olup isteklerimizi bildirirsek ne mutlu bize, öğrencilermizin mağdur olmması için birlik olmalıyız , hafta içi 08:00 - 17:00 arası 147 i arayarakk taleplerimizi bildirelim.. tşk
-
arayıp ulaşabilen varmı? iki gündür arıyorum telefona sekreter çıkıyor durmadan beş dakika diyor
-
- Doktor
Bekliceksin 5 dakikayin sonunda aciyorlar telefonu ben bir keresinde
8 daka bekledim...
8 daka bekledim...
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
147 yi aramamız yeterli oluyo mu dilekçe de gerekiyomu benim sadece tek dersten girmem gerekio bizi mağdur etmesinler sesimizi duysunlarrrrr
evet aramak da gerekiyor dilekçede yollanmalı 2sini de yaparsan üstüne düşen görevi tamamlamış olursun bende yolladım dilekçeyi 147yide aradım benimde 4 krediye ihtiyacım var kayıt yaptırabilmek içinrabia elbsc yazdı:147 yi aramamız yeterli oluyo mu dilekçe de gerekiyomu benim sadece tek dersten girmem gerekio bizi mağdur etmesinler sesimizi duysunlarrrrr
Arkadaşlar bu ek sınav acilirsa mesleki acik lise alan dersleri içinde olurmu acaba?
1 ders için olabilir...krasic. yazdı:Arkadaşlar bu ek sınav acilirsa mesleki acik lise alan dersleri içinde olurmu acaba?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk