KİM DEMİŞ ÇIKMA BELGESİNİN GELMESİ AYLAR SÜRÜYOR DİYE !!
-
- Yardımcı Asistan
KİM DEMİŞ ÇIKMA BELGESİNİN GELMESİ AYLAR SÜRÜYOR DİYE !!
PAZARTESİ DİLEKÇEMİ YOLLADIM BU SABAH SAAT 10 DA KAPIMA GELDİ... BURADA HERKES AĞIZ BİRLİĞİ YAPMIŞCASINA AYLAR SÜRÜYOR DİYORDU... AMA 3 GÜN İÇERİSİNDE ELİME ULAŞTI ...
MEZUN
Re: KİM DEMİŞ ÇIKMA BELGESİNİN GELMESİ AYLAR SÜRÜYOR DİYE !!
Geçen senelerde sürüyordu uzun süreler. Ama artık daha özenli davranıyor AÖL. Şimdi de sorun PTT Kargo'nun bazı arkadaşlara geç teslim etmesi. Forumda da göreceğin gibi uzun süredir eline belgesi ulaşmayan arkadaşlarımız var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Şanslıymışsın nurpirinç. Ben hala bekliyorum. Biliyorsun geri gitti benim belgem adresteki problem yüzünden. İkinci dilekçemi 13 eylülde gönderdim. Ama zaten hazırlanmış olan çıkma belgem 7 gün oldu hala yok. Ptt kargoyu sürekli takip ediyorum hala ankarada gözüküyor. Yarın gidip bi sorucam. Bankaya para bile yatıramıyorum belki belge gelmezse diye.

-
- Yardımcı Asistan
Allah kolaylık versin valla baya karışmış senin bu durumlar en kısa zamanda çıkma belgen eline ulaşır umarım.
MEZUN