İlk olarak derdini anlatıyım;
Geçen sene 3.dönem sınavı ile alan kredimi 80' ve toplam kredimi 240 küsürata getirip mezun durumuna geldim. Ardından beni mezuniyet incelemesine aldılar. Daha sonra ben Ankara'ya taktiknamemi ve öğrenim belgemi yolladım. Sonra sisteme bir girdim alan kredim 76'ya düşürülmüş. Bende hayırlısı diyip kayıt yenilememi yaptırdım. Ardından alan derslerden ders seçiyim diyecektim ki geçen sene girip verdiğim geometri 3 ve 4 dersleri derslerin sınavına girmemişim ve verememişim gibi muaf durumuna düşürülmüş. Ama ne varki ben bu iki derside 70 ve üzeri notla geçmiştim. Sonra gidip dönem derslerime baktım bu iki dersi daha önce sanki hiç seçmemişim gibi göstermişler. Ben 2011'in 2.döneminde 30 kredilik ders seçmiştim bu sayı 28 olmuş. 2011 3.döneminde de 28 kredilik ders seçmiştim bu sayıda 26 olmuş. Ve geometri 3 ve 4 derslerine hiç girmemişim gibi gösterilmiş. Anlamadığım diğer bir nokta da beni bu derslerden sınava girmedi gösterip kredileri silmişler. Peki ben bu derslerden sınava girmediysem nasıl beni bu derslerden muaf tutabildiler.
Şimdi ne yapmam gerekir bir akıl verirseniz sevinirim.
Yardımcı Olursanız sevinirim.
Re: Yardımcı Olursanız sevinirim.
TELEFON
ALO 147, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, öğrenim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili tüm telefon görüşmelerini , ALO 147 iletişim merkezi ile yapacaklardır. ALO 147 hattı öğrencilerimiz için olduğu kadar, okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenci adayları, kurumumuzla ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir hattır. Sorunlarına görüşme anında çözüm bulunamayan öğrencilerimizin GSM numaraları ve e-posta adresleri alınarak en geç 72 saat içerisinde kendilerine yazılı olarak cevap gönderilecektir.
HALKLA İLİŞKİLER TELEFONLARI
Probleminizi ALO 147 kanalıyla çözemediğiniz durumlarda arayınız. Bu telefonlardan hafta içi 08:00 - 17:00 arası hizmet alınabilir.
Tel : 0 312 296 94 77 : Açık Öğretim Lisesi
Tel : 0 312 296 94 74 : Mesleki Açık Öğretim Lisesi
YAZIŞMA ADRESİ
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
BATI AVRUPA PROGRAMI İÇİN TELEFON
Bu telefonu avrupa ülkelerinde yaşayan, Batı Avrupa Programı kapsamındaki öğrencilerimiz mesai saatleri içerisinde arayabilirler.
Tel : 00 90 312 296 96 31
BATI AVRUPA PROGRAMI İÇİN E-POSTA
E-posta : bati_avrupa_programi@hotmail.com
E-POSTA
Öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi ile ilgili her türlü problemlerini aloegitim@meb.gov.tr e-posta adresine gönderebilirler.
Ayrıca bilgi edinme başvuruları aşağıda belirtilen adreslerden de yapılabilir.
BİMER(Başbakanlık Bilgi Edinme Merkezi)
http://www.basbakanlik.gov.tr
hiliskiler@basbakanlik.gov.tr
halkilis@basbakanlik.gov.tr
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp
ALO 147, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, öğrenim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili tüm telefon görüşmelerini , ALO 147 iletişim merkezi ile yapacaklardır. ALO 147 hattı öğrencilerimiz için olduğu kadar, okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenci adayları, kurumumuzla ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir hattır. Sorunlarına görüşme anında çözüm bulunamayan öğrencilerimizin GSM numaraları ve e-posta adresleri alınarak en geç 72 saat içerisinde kendilerine yazılı olarak cevap gönderilecektir.
HALKLA İLİŞKİLER TELEFONLARI
Probleminizi ALO 147 kanalıyla çözemediğiniz durumlarda arayınız. Bu telefonlardan hafta içi 08:00 - 17:00 arası hizmet alınabilir.
Tel : 0 312 296 94 77 : Açık Öğretim Lisesi
Tel : 0 312 296 94 74 : Mesleki Açık Öğretim Lisesi
YAZIŞMA ADRESİ
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
BATI AVRUPA PROGRAMI İÇİN TELEFON
Bu telefonu avrupa ülkelerinde yaşayan, Batı Avrupa Programı kapsamındaki öğrencilerimiz mesai saatleri içerisinde arayabilirler.
Tel : 00 90 312 296 96 31
BATI AVRUPA PROGRAMI İÇİN E-POSTA
E-posta : bati_avrupa_programi@hotmail.com
E-POSTA
Öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi ile ilgili her türlü problemlerini aloegitim@meb.gov.tr e-posta adresine gönderebilirler.
Ayrıca bilgi edinme başvuruları aşağıda belirtilen adreslerden de yapılabilir.
BİMER(Başbakanlık Bilgi Edinme Merkezi)
http://www.basbakanlik.gov.tr
hiliskiler@basbakanlik.gov.tr
halkilis@basbakanlik.gov.tr
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp
-
- Acemi
147'yi aradım, işten anlamayan biri çıktı. Adama kredilerimi silmişler diyorum ama bana zorunlu derslerde alan dersi gözükmüyor diyor. Sonra en sonunda anladım dedi 5 dakika bekleticem dedi sonra işlem sistemde meydana gelmiş biz birşey yapamıyoruz dedi. Bende tamam iyi günler dedim kapadım.
dilekçe yazzz
-
- Acemi
Pazartesi yazıp yollıcam inş.noxx yazdı:dilekçe yazzz