Aöl'e Yeni Kayıt Olduğum için pek bilgim yok o yüzden çalışmam açısından sizlere bi soru soracaktım.
Örneğin Dil ve Anlatım 2, Dil ve Anlatım 3 , Dil ve Anlatım 4 ...
Derslerin yanındaki numaralar ne Anlama geliyor ?
Ders Numaraları
Re: Ders Numaraları
dil anlatım 1 2 - 1. Sınıf gibi..
Dil anlatım 3 4 - 2. sınıf gibi..
Derslerin yanındaki numaralar dönemleri gösteriyor
Dil anlatım 3 4 - 2. sınıf gibi..
Derslerin yanındaki numaralar dönemleri gösteriyor
Re: Ders Numaraları
Açık lisede dönem var sınıf yok. Dil anlatım 2 demek lise 1 konularını içeriyor demek. Sen mesela sıfırdan açık liseye başaldın 1. dönem dil anlatım-1 i seçersin. Diğer derslerde de böyle.
Diyelim ilk dönem seçtiğin dil anlatım-1 dersini geçemedin. 2. dönem hem dil anlatım-1 i hem de dil anlatım-2 dersini seçebiliyorsun. Yani alttan ders alabiliyorsun ama üst dönemlerden ders alamıyorsun.
Dönemlerin örgün eğitimdeki karşılığı ise şöyle
1. ve 2. dönem lise 1
3. ve 4. dönem lise 2
5. ve 6. dönem lise 3
7. ve 8. dönem lise 4
Eğer hiç dönem uzatmazsa bir öğrenci 5. ve 6. dönemde lise 3 dil anlatım konularını görür. 5. dönemde dil anlatım-5 den sınava girer. 6. dönemde dil anlatım-6 dan sınava girer. Umarım anlatabilmişimdir
Diyelim ilk dönem seçtiğin dil anlatım-1 dersini geçemedin. 2. dönem hem dil anlatım-1 i hem de dil anlatım-2 dersini seçebiliyorsun. Yani alttan ders alabiliyorsun ama üst dönemlerden ders alamıyorsun.
Dönemlerin örgün eğitimdeki karşılığı ise şöyle
1. ve 2. dönem lise 1
3. ve 4. dönem lise 2
5. ve 6. dönem lise 3
7. ve 8. dönem lise 4
Eğer hiç dönem uzatmazsa bir öğrenci 5. ve 6. dönemde lise 3 dil anlatım konularını görür. 5. dönemde dil anlatım-5 den sınava girer. 6. dönemde dil anlatım-6 dan sınava girer. Umarım anlatabilmişimdir