Bazı Kitaplarım Eksik
Bazı Kitaplarım Eksik
Merhaba arkadaşlar. İstanbul Tuzla'da oturuyorum. Derslerimi seçtim fakat kitap konusunda Tuzla'da sorun yaşadım. Bazı kitaplar bulunmadığı için alamadım. Analitik geometri-2, matematik-4 gibi kitaplarım eksik. Tuzla yakınlarında kitap dağıtılan yerler hakkında fikrim yok. Pendik'teki okulları aradım fakat açmıyorlar. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tuzla yakınlarında; Pendik'te veya Kartal'da kitap alabileceğim okulları yazabilirler mi? İnternetten her zaman çalışamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.
İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.
kitaplari veriyorlar mi yaaa
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz
Sanırım kaçırdım sizin teklifinizi.aogorunus yazdı:Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.
Evet, indirilebiliyor fakat bilgisayardan her zaman çalışamıyorum. Kitaplar benim kurtarıcım oluyor. İlginiz için teşekkür ederim.KGamze yazdı:İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.
Çok sağ olun. Gidip bakayım.nefisperest yazdı:kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz