Bazı Kitaplarım Eksik
Bazı Kitaplarım Eksik
Merhaba arkadaşlar. İstanbul Tuzla'da oturuyorum. Derslerimi seçtim fakat kitap konusunda Tuzla'da sorun yaşadım. Bazı kitaplar bulunmadığı için alamadım. Analitik geometri-2, matematik-4 gibi kitaplarım eksik. Tuzla yakınlarında kitap dağıtılan yerler hakkında fikrim yok. Pendik'teki okulları aradım fakat açmıyorlar. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tuzla yakınlarında; Pendik'te veya Kartal'da kitap alabileceğim okulları yazabilirler mi? İnternetten her zaman çalışamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
kitaplari veriyorlar mi yaaa
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
- Mesajlar: 12
- Kayıt: 26 Eyl 2012, 22:29
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz
Re: Bazı Kitaplarım Eksik
Sanırım kaçırdım sizin teklifinizi.aogorunus yazdı:Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.
Evet, indirilebiliyor fakat bilgisayardan her zaman çalışamıyorum. Kitaplar benim kurtarıcım oluyor. İlginiz için teşekkür ederim.KGamze yazdı:İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.
Çok sağ olun. Gidip bakayım.nefisperest yazdı:kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz