Bazı Kitaplarım Eksik

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Vebende

Bazı Kitaplarım Eksik

Mesaj gönderen Vebende » 02 Eki 2012, 21:07

Merhaba arkadaşlar. İstanbul Tuzla'da oturuyorum. Derslerimi seçtim fakat kitap konusunda Tuzla'da sorun yaşadım. Bazı kitaplar bulunmadığı için alamadım. Analitik geometri-2, matematik-4 gibi kitaplarım eksik. Tuzla yakınlarında kitap dağıtılan yerler hakkında fikrim yok. Pendik'teki okulları aradım fakat açmıyorlar. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tuzla yakınlarında; Pendik'te veya Kartal'da kitap alabileceğim okulları yazabilirler mi? İnternetten her zaman çalışamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

aogorunus
Uzman

Re: Bazı Kitaplarım Eksik

Mesaj gönderen aogorunus » 03 Eki 2012, 00:37

Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 03 Eki 2012, 01:20

İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 03 Eki 2012, 01:45

kitaplari veriyorlar mi yaaa
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

nefisperest

Mesaj gönderen nefisperest » 03 Eki 2012, 04:56

kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz

Kullanıcı avatarı
Vebende

Mesaj gönderen Vebende » 04 Eki 2012, 20:26

aogorunus yazdı:Yarın kitap almaya gideceğim, eğer varsa, istersen kargolayabilirim.
Sanırım kaçırdım sizin teklifinizi.
KGamze yazdı:İndirebilirsiniz bilgisayarınız varsa. Kitaplar indirilebiliyor diye biliyorum.
Evet, indirilebiliyor fakat bilgisayardan her zaman çalışamıyorum. Kitaplar benim kurtarıcım oluyor. İlginiz için teşekkür ederim.
nefisperest yazdı:kartal halk egitim merkezide kitap veriyor ama istediklerin varmıdır bilmiyorum.. ben gidip almadım henüz
Çok sağ olun. Gidip bakayım.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön