arkadaşlar herkese merhaba , benim merak ettiğim ve çevremde bilen hiç kimse olmadığından ötürüde bilgi sahibi olamadığım bi sıkıntım var şöyle ki ;
benim toplam kredim 194 burda sıkıntım yok
toplam dönemimide tamamladım
alan kredim 64 ama 80e tamamlamam gerektiğini biliyorum fakat HANGİ DERSLERİ SEÇECEĞİM BİLMİYORUM
bundan önce nede olsa kredi tamamlanınca mezun oluyorum diyip seçmeli dersleri seçmişim hep ( bilgisizlik ) ve bunun ceremesini çekiyorum.
yani özetle alan kredimi 80e tamamlamak için panoda hangi dersleri seçmeliyim bilgisi olan varsa istirham ediyorum kendisinden herkese teşekkürler şimdiden ...
Açık öğretim mezuniyet ile ilgili bi problemim var
-
- Doktor
Re: Açık öğretim mezuniyet ile ilgili bi problemim var
yardımcı olabilmemiz için hangi bölümü okuduğunu belirtmen gerekiyor 

senin durumunda aynı benim gibi
bende alan 69 toplam 201 .. öncelikle zorunlu dersleri bitirdiğinden emin ol eğer zorunlu yoksa ders seçme listende alan yazan derslerini seç derslerin karşısında muaf yazıyor olsada merak etme dersi verirsen krediyi alıyorsun ...

bölümüm eşit ağırlık ve zorunlu dersim yokdersçalışankız yazdı:yardımcı olabilmemiz için hangi bölümü okuduğunu belirtmen gerekiyor
teşekkür ederim çok açıklayıcı oldunuz , başka bi sıkıntı yok dimi ? zorunlu dersimde yoknefes yazdı:senin durumunda aynı benim gibibende alan 69 toplam 201 .. öncelikle zorunlu dersleri bitirdiğinden emin ol eğer zorunlu yoksa ders seçme listende alan yazan derslerini seç derslerin karşısında muaf yazıyor olsada merak etme dersi verirsen krediyi alıyorsun ...
hayır yok sadece alan derslerinden sınavına gir yeter. başarılar...
Daha önce muaf olduğun alan derslerini tekrar seçip alan kredisini yükseltebilirsin ama şuna da dikkat et: Zorunlu ders listende bir tane bile ders kalsa (ortak) mezun olamazsın.